Zlatan Ibrahimović:

- Når karrieren er slutt, kommer jeg til å forsvinne

Den svenske fotballstjernen ønsker et rolig liv når fotballskoene blir lagt på hylla.

FOTBALLSTJERNE: Zlatan Ibrahimović håper han slipper unna rampelyset når fotballkarrieren tar slutt. Foto: NTB Scanpix
FOTBALLSTJERNE: Zlatan Ibrahimović håper han slipper unna rampelyset når fotballkarrieren tar slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimović (36) spiller nå for Los Angeles Galaxy etter en lang, suksessrik karriere i Europa hvor han har spilt for klubber som Manchester United, Barcelona og Juventus.

I dag er Zlatan en av historiens mest omtalte svenske idrettsutøvere. 36-åringen håper derimot han slipper unna rampelyset når fotballkarrieren tar slutt, ifølge Expressen.

- Jeg har alltid sagt at når jeg slutter med fotball, så vil jeg bare forsvinne, sier han til ESPN, og fortsetter:

- Folk kjenner meg som fotballspilleren Zlatan, ikke som personen jeg faktisk er. Jeg har en utrolig fin familie, og jeg forsøker å holde det profesjonelle utenfor familien. Jeg vil ikke at barna mine skal havne i min skygge, de er viktigere enn jeg er, og når jeg er ferdig så kommer jeg til å forsvinne. Jeg tror ikke det er mulig, men jeg skal forsøke, sier svensken.

SAMBOERE: Zlatan Ibrahimović og Helena Seger avbildet på den svenske idrettsgallaen i 2008. Foto: Fredrik Sandberg / NTB scanpix
SAMBOERE: Zlatan Ibrahimović og Helena Seger avbildet på den svenske idrettsgallaen i 2008. Foto: Fredrik Sandberg / NTB scanpix Vis mer

Hvem sjekket hvem?

Zlatan er i dag samboer med Helena Seger (47). De to møttes i 2002, men i et intervju med magasinet Fashion Beans fra i fjor, ville ikke Zlatan fortelle hvem som sjekket opp hvem.

- Hvis jeg svarer på det, kommer jeg i alvorlige problemer. Det er to forskjellige versjoner: Den ene hvor jeg sjekker opp henne, den andre er at hun sjekket opp meg. Vi sier aldri hva som er sant, vi sier at det er 50-50, sa Zlatan i intervjuet, og la til:

- Mest sannsynlig er det nok jeg som jaktet på henne. Men fortell ikke til henne at jeg har sagt det til deg, sier svensken.

Feilparkerte

Helena Seger har i et tidligere intervju med Elle fortalt om hvordan hun møtte den 21 år gamle fotballspilleren i Malmö.

- Da vi møttes hadde han feilparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og krevde at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av oppførselen min, sa Helena i intervjuet.

Zlatan har gitt ut boka «Jeg er Zlatan» der han beskriver litt av det som skjedde:

- Hun var ikke bare vakker. Hun hadde en holdning. Hun var eldre og spennende. Jeg forhørte meg om henne. Hvem er hun? skriver Zlatan i boka.

Sammen har paret sønnene Maximilian (11) og Vincent (10).

PÅ KAMP: Samboer Helena Seger med sønnene Maximilian og Vincent under en kamp på StubHub Center hvor Zlatan spilte tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
PÅ KAMP: Samboer Helena Seger med sønnene Maximilian og Vincent under en kamp på StubHub Center hvor Zlatan spilte tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Travel tobarnsfar

I et intervju med Svenska Dagbladet Junior har Zlatan tidligere fortalt at livet som tobarnsfar innebar at han ikke fikk mye tid til å henge med noen av Manchester United-kollegene sine utenom trening.

- Det er ikke mange faktisk, nå som jeg har to barn rekker jeg ikke så mye. Jeg må hele tiden ta barna til trening og skole, det er mye som skjer. Jeg orker ikke å være med lagkameratene etter treningen, det holder å se dem på trening, sa han til avisen.

I samme intervju la Zlatan til at han liker å koble av med å spille tv-spill når han først har litt fritid. Fotballstjernen mener at det er en god måte å slappe av på når man er så aktiv som ham.

- Jeg spiller mye tv-spill, for når man kommer opp på profesjonelt nivå trener, spiser og sover du (...) Før spilte jeg mye fotballspill. Nå er det mye skytespill og «Battlefield». Krigsspill, det liker jeg. «FIFA», det liker jeg ikke, innrømmet han.