- Når jeg er på tur fikser jeg hverdagen

For eventyrer Cecilie Skog er det ikke bestiging av fjell og poler som er det mest utfordrende.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eventyrer og TV-profil Cecilie Skog (40) er i disse dager å se i «Tjukken & Lillemor» på TV 2.

Der drar hun med seg komiker Truls Svendsen (42) på ski over Grønland, en ekspedisjon som byr på særlig mange utfordringer for Truls sin del.

Cecilie synes derimot at livet på tur har sine svært behagelige sider.

- Når jeg er ute på tur, fikser jeg hverdagen. Jeg konsentrerer meg bare om å dra pulken etter meg. Jeg føler mestring. Her hjemme er følelsen av å ikke fikse mer påtrengende, innrømmer hun i et intervju med Kamille.

NY TILVÆRELSE: Cecilie Skog og forloveden Aleksander Gamme ble foreldre for første gang før jul.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
NY TILVÆRELSE: Cecilie Skog og forloveden Aleksander Gamme ble foreldre for første gang før jul. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Den sporty 40-åringen ble mamma før jul, da hun og forloveden Aleksander Gamme fikk sitt første barn. Til Kamille forteller hun at hun oftere føler seg «utilstrekkelig» når hun er hjemme.

- Det er alltid noe jeg har glemt. På tur behøver jeg ikke å bekymre meg over noen jeg har glemt å ringe, meldinger jeg ikke har besvart eller parkeringsplasser jeg ikke finner. På tur bryr jeg meg ikke om forfengelighet eller hvordan jeg ser ut, bare kroppen virker, sier eventyreren åpenhjertig til Kamille.

Tisser i teltet

At Cecilie Skog ikke er forfengelig på tur, har hun virkelig bevist i «Tjukken & Lillemor». Hun forklarer usjenert for Truls hvordan hun tisser på flaske i teltet, når det er for kaldt til å gå ute.

- Jeg bruker en trakt, også står jeg på alle fire, forklarer Cecilie i det populære programmet.

Den svært meritterte eventyreren var faktisk gravid da hun og Truls Svendsen bega seg ut på Grønland-ekspedisjonen.

- Jeg var seks uker på vei da turen startet. Og for å si det sånn, så er ikke akkurat det noe jeg vil anbefale til førstegangs gravide, innrømmet Skog overfor Her og Nå kort tid før fødselen.

Selv om turkompanjong Truls ikke var i lignende omstendigheter, måtte komikeren kaste opp under ekspedisjonen. Han opplevde også at sola over det snødekte landskapet var så sterk, at han ble solbrent på leppene.

TØFFE PÅ TV: Cecilie Skog og Truls Svendsen støter på mange uvanlige situasjoner i «Tjukken & Lillemor» på TV 2. Særlig Truls må lære å takle telttissing, oppkast og solbrenthet på uvante steder. Foto: TV 2
TØFFE PÅ TV: Cecilie Skog og Truls Svendsen støter på mange uvanlige situasjoner i «Tjukken & Lillemor» på TV 2. Særlig Truls må lære å takle telttissing, oppkast og solbrenthet på uvante steder. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Her sier Truls Svendsens kropp stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer