- Når han åpner munnen blir verden et vakrere sted

«The Voice»-vinneren Martin Halla roses av Magne Furuholmen.

ROSES: - Når Martin Halla åpner munnen blir verden et vakrere sted, skryter Magne Furuholmen. Foto: Stella Pictures
ROSES: - Når Martin Halla åpner munnen blir verden et vakrere sted, skryter Magne Furuholmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  A-has Magne Furuholmen (50) klarte ikke å glemme mannen han hjalp frem til seier i «The Voice» i fjor. På Hallas debutplate, som gis ut i dag, står Furuholmen oppført både som produsent og låtskriver.

- Jeg tror vi begge hadde lyst til å jobbe videre sammen, men han foreslo det først, så jeg slapp å spørre, sier Martin Halla (25) til VG.

Artisten med den fløyelsmyke stemmen er svært fornøyd med samarbeide med Magne, som også trakk inn sin egen medhjelper fra «The Voice», Martin Terefe, til Hallas plateprosjekt.

- Man er jo alltid litt redd når man går inn i studio. Blir dette slik jeg hadde tenkt? Og det ble det. Ingen overkjørte de andre, alle vant, sier Halla til avisen.

Mens Martin nå er spent på hvordan mottakelsen av debutalbumet vil bli er Magne Furholmen overbevist om at «The Voice»-vinneren er en kommende stjerne.

- Når Martin Halla åpner munnen blir verden et vakrere sted. Martin Halla har en sangstemme av de helt sjeldne. Det var veldig mange som etter hvert oppdaget dette i første sesong av The Voice, undertegnede inkludert. Med sin hese falsett, ujålete sjarm og sin egen vestre hånd som en slags uregjerlig dirigentstav, fikk vokalisten Martin Halla hele nasjonens nakkehår til å stritte, sier Furholmen til VG om den debutklare artisten.LES OGSÅ:  Kastet seg over kjæresten etter seierenVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer