- Når du har en slik kropp, må du jo vise den fram

39 år gamle Sofia Vergara får bikiniskryt.

TIPP TOPP BIKINIKROPP: Den 39 år gamle stjernen fikk skryt for bikinikroppen. Foto: Stella Pictures
TIPP TOPP BIKINIKROPP: Den 39 år gamle stjernen fikk skryt for bikinikroppen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (39) viste fram bikinikroppen, da hun før helgen var på en kort ferietur til Cabo i Mexico.

Akkurat det får hun skryt for. Nettstedet UsMagazine.com kaller den colombianske TV-stjernens naturlige kropp for fantastisk.

«Wow! Hun viste fram sin fantastiske kropp i en ungdommelig bikini. Når du har en slik kropp, må du jo vise den fram», skriver nettstedet.


Vergara la ut to bilder av seg selv på sin egen side på nettstedet WhoSay.com. Nå forteller Vergara, som nylig fortalte at hun selv synes hun er sexy, at hun ikke er like dristig i klesveien som hun var for 15 år siden.

- Da jeg var i 20-årene, hadde jeg på meg miniskjørt og gikk toppløs. Hvis jeg nå går med noe kort nede, må jeg dekke til oppe. Jeg er nesten 40 år, så jeg forandrer meg. Det er helt naturlig. Jeg elsker trange kjoler, men jeg går ikke med trangt og kort lenger, jeg går med trangt og langt.

Skuespilleren overrasket mange da hun tidligere i år viste seg fram sammen med David Beckham i en reklamefilm for Pepsi. Mange kalte reklamefilmen for «verdens mest sexy».

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg vet at jeg er sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer