PAR: Chris Martin skal ha falt for nok en amerikansk skuespiller. Denne gangen er det den 14 år yngre skjønnheten Jennifer Lawrence som har fanget Coldplay-stjernens oppmerksomhet. De har foreløpig ikke bekreftet forholdet.
PAR: Chris Martin skal ha falt for nok en amerikansk skuespiller. Denne gangen er det den 14 år yngre skjønnheten Jennifer Lawrence som har fanget Coldplay-stjernens oppmerksomhet. De har foreløpig ikke bekreftet forholdet.Vis mer

- Når du har bikket 30 kan du ikke la naturen gå sin gang

Den britiske artisten Chris Martin avslører at han sliter med å holde vekta.

SEOGHØR.NO: For tobarnsfar Chris Martin (38) er trening og sunn livsstil blitt viktige nøkkelord i en ellers så travel artisthverdag.

I et intervju med Maxim Magazine sier han, ifølge DailyMail, at han, etter at han rundet 30-årene, er nødt til å passe ekstra på:

- Når du har bikket 30 kan du ikke la naturen gå sin gang. Jeg sliter med å holde vekta, dersom jeg ikke får trent.

De siste årene har den britiske Coldplay-frontmannen fått en betydelig mer muskuløs kropp, og resultatene av treningen har virkelig gitt resultater.

Piskes av sin personlige trener

Chris Martin er bosatt i London, og er ofte å se joggende rundt i storbymetropolens gater. Senest tirsdag denne ble han fotografert med sin personlige trener, mens de to løp side om side i London.

SPORTY: De siste årene er Chris Martin blitt opptatt av å holde formen, og er ofte å se joggende rundt i Londons gater. Her fotografert med sin personlige trener tirsdag denne uken.
Chris Martin jogging
Chris Martin out and about, London, Britain - 23 Jun 2015

 Foto: NTB Scanpix
SPORTY: De siste årene er Chris Martin blitt opptatt av å holde formen, og er ofte å se joggende rundt i Londons gater. Her fotografert med sin personlige trener tirsdag denne uken. Chris Martin jogging Chris Martin out and about, London, Britain - 23 Jun 2015 Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor ble det kjent at Martin og skuespillerkona Gwyneth Paltrow (42) hadde bestemt seg for å skilles, etter 10 år som mann og kone.

Men Chris Martin depper ikke etter bruddet.

Kort tid etter at kjærligheten tok slutt, fant han lykken på ny - med den unge, amerikanske skuespilleren Jennifer Lawrence (24).

EKSKONA: Chris Martin var gift med den amerikanske skuespilleren Gwyneth Paltrow i 10 år. Her fra et veldedighetsarrangement i 2014. Foto: NTB Scanpix
EKSKONA: Chris Martin var gift med den amerikanske skuespilleren Gwyneth Paltrow i 10 år. Her fra et veldedighetsarrangement i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Chris Martin feiret påsken med ekskona og kjæresten