- Når du er 40 år så kliner du ikke lenger

Kjetil André Aamodt (43) overrasket NRK-seerne med personlige avsløringer.

SNAKKET OM KLINING: Kjetli Andre Aamodt diskuterte blant annet klining med artisten Sandra Lyng Haugen, programleder Siri Kristiansen og NRK P3s Ronny Brede Aase i NRK3-programmet «Rådet» onsdag. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter, NRK
SNAKKET OM KLINING: Kjetli Andre Aamodt diskuterte blant annet klining med artisten Sandra Lyng Haugen, programleder Siri Kristiansen og NRK P3s Ronny Brede Aase i NRK3-programmet «Rådet» onsdag. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter, NRK Vis mer

SEOGHØR.NO:Under onsdagens episode av «Rådet» på NRK, overrasket den tidligere OL-mesteren i alpint, Kjetil André Aamodt (43) med å fortelle at han har sluttet å kline med kona si.

Et av spørsmålene fra seerne var «er det utroskap å kline med andre enn kjæresten sin?».

I diskusjon med de andre kjendisene i panelet, artist Sandra Lyng Haugen (27) og NRK P3-profilen Ronny brede Aase (28), avslørte Kjetil André - som er gift med Stine Østvold Aamodt - at han har et svært avslappet forhold til det å kline.

- Klining er oppskrytt. Når du er 40 år så kliner du ikke lenger, da er det bare det andre du holder på med. Du blir bare glad for å slippe dårlig ånde og alt det der. Vi bare hopper i senga også det bare rett på, sa Kjetil med et smil om munnen.

KLINER IKKE: Kjetil André Aamodt innrømmer at han og kona Stine Østvold Aamodt, har sluttet å kline.  Foto: Andreas Fadum
KLINER IKKE: Kjetil André Aamodt innrømmer at han og kona Stine Østvold Aamodt, har sluttet å kline. Foto: Andreas Fadum Vis mer

På spørsmålet fra seeren om det er utroskap å kysse en annen person enn kjæresten, sa Kjetil André Amodt at han og kona har klare regler.

- Jeg har vært gift i 10 år og sammen med samma dama i 20 år, og kyssing er utroskap. Det er en regel vi har.

Sandra Lyng Haugen (27) var også gjest i programmet, og hun foreslo med et glimt i øyet at det kunne være en fin løsning for jenta å kline med andre jenter.

- Hva hvis hun går tilbake til 18 års-perioden hvor det var vanlig å tullekline med andre jenter? Det gjorde hvertfall, jeg, sa Sandra og lo.

Kjetil André og Stine har to barn sammen, Erle (8) og Axel (4).

Tildigere har Aamodt - som sammen med Lasse Kjus har gjort suksess med TV-programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?» - fortalt til Se og Hør hvor stort det var å bli far.

- Jeg er blitt flinkere i farsrollen. Før ble jeg rastløs, men nå blir jeg helt sjuk om jeg må jobbe på kvelden, sa han til bladet i 2010.

LES OGSÅ: - Har aldri vært bestevenner