Når Britney er borte...

Popstjernens to sjarmtroll slo seg løs med pappa K-Fed i Paris. Se bildene!

PÅ TUR I PARIS: Kevin Federline og hans kjæreste Victoria Prince (t.v.) tok med seg Sean Preston og Jayden James på tur i Paris' parker. Foto: Stella Pictures
PÅ TUR I PARIS: Kevin Federline og hans kjæreste Victoria Prince (t.v.) tok med seg Sean Preston og Jayden James på tur i Paris' parker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears' to sønner Sean Preston og Jayden James har allerede satt London på hodet med sin elleville dans til mammas popmusikk.

Tidligere denne uken inntok de to sjarmtrollene sammen med resten av Britney-sirkuset Paris, og denne gangen slo de seg løs i en av byens parker sammen med pappa Kevin Federline.

Britneys eks-mann får etter avtale med Britney over 30 000 kroner for hver uke han passer barna, mens hun er på turnè.

Federline - som også har med seg kjæresten Victoria Prince  på turen - hadde sin fulle hyre med å holde kontroll på sine to små. Men det er ikke tvil om at den tidligre danseren trives i pappa-rollen.

Det var nemlig ikke noe å si på innsatsen da hans små sønner utfordret ham til gjemsel i byparken...

Innimellom konsertene har Britney også fått være sammen med guttene sine. Tidligere denne uken besøkte de blant annet Notre Dame-kirken og spiste i Eiffel-tårnet. 

- Det var så vakkert, skrev Spears i en kommentar på sin Twitter-side. 

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Toppløs-smell for Britney

Se bilder fra K-Feds lekedag med sønnene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer