Naomi Watts bryter stillheten etter sjokkbruddet

- Tror det er skummelt for en hver.

FOKUS PÅ BARNA: Skuespiller Naomi Watts åpner for første gang opp om tilværelsen, etter bruddet med Liev Scheiber. Foto: NTB Scanpix
FOKUS PÅ BARNA: Skuespiller Naomi Watts åpner for første gang opp om tilværelsen, etter bruddet med Liev Scheiber. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september kom nyheten om at skuespillerne Naomi Watts (47) og Liev Scheiber (48) går hvert til sitt, etter 11 år sammen.

- Den beste veien framover for oss som familie, er å bryte opp som par, meldte paret i en pressemelding.

De var aldri vært gift, men sammen har paret to sønner, Alexander (9) og Samuel (7).

- Det er med mye kjærlighet, respekt og vennskap vi ser fram til å oppdra våre barn sammen og utforske denne nye fasen i vårt forhold, sa paret i pressemeldingen, og ba samtidig om resepekt for privatlivet, til beste for sine to sønner.

SLUTT: Etter elleve år sammen gikk skuespillerparet Naomi Watts og Liev Schreiber hver sin vei. Foto: wenn.com/ NTB Scanpix
SLUTT: Etter elleve år sammen gikk skuespillerparet Naomi Watts og Liev Schreiber hver sin vei. Foto: wenn.com/ NTB Scanpix

Vis mer

- Alt jeg ønsker

Siden den gang har Watts vært ordknapp om bruddet, men i et nytt intervju forteller skuespilleren at hun har brukt mye tid på å fokusere på barnas beste de siste ukene.

- Jeg føler at jeg er på en bra plass i livet, og vil bruke tiden på å forsikre meg om at barna mine også har det bra. Det er alt jeg ønsker, sier Watts til Daily Telegraph.

Videre forklarer skuespilleren at det å gå gjennom et brudd som offentlig person ikke nødvendigvis er tøffere enn for andre som opplever et samlivsbrudd.

- Jeg tror det er skummelt for en hver. Jeg vet ennå ikke hvordan vi skal feire jul i år. Jeg har naturligvis et ønske om å feire i Australia, men er for tiden svært opptatt med innspillingen av «Gypsy», og har derfor lite fritid, sier hun.

Tok første steg

Schreiber og Watts møttes først i 2005. Det var ifølge sistnevte hun som tok initiativet da de to møttes for elleve år siden.

Ifølge intervjuet gikk det ikke mer enn fem minutter før Schreiber sendte den første tekstmeldingen. Han inviterte på en drink, men hun foreslo i stedet frokost neste morgen.

Watts og Schreiber spiller begge sammen i den kommende filmen «The Bleeder» som har premiere januar 2017.