Naomi Watts (46) tok pusten fra alle i Paris

Filmstjernen strålte i helhvitt på Armani Privé-visningen i den franske hovedstaden.

ALLE SÅ PÅ NAOMI: Hollywood-stjerne Naomi Watts var et eventyrlig syn da hun ankom motevisningen til Giorgio Armani i Paris tirsdag. Hun får massiv skryt for sin friske og elegante «look». Foto: NTB Scanpix
ALLE SÅ PÅ NAOMI: Hollywood-stjerne Naomi Watts var et eventyrlig syn da hun ankom motevisningen til Giorgio Armani i Paris tirsdag. Hun får massiv skryt for sin friske og elegante «look». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I Paris er haute couture-moteuken i full gang, og både supermodeller og Hollywood-stjerner har inntatt den franske hovedstaden for å få med seg de eksklusive motevisningene.

Tirsdag viste Armani Privé sin kommende høst- og vinterkolleksjon, og blant celebritetene som kastet glans over motevisningen var «King Kong»-stjernen Naomi Watts (46).

Skuespilleren, som er kinoaktuell i Norge med dramakomedien «While We're Young», vakte oppsikt da hun ankom Palais de Chaillot før catwalkshowet begynte.

«Birdman»-stjernen var ikledd en florlett, hvit blondekjole fra Giorgio Armani, enkle smykker og beige pumps. Red Carpet Fashion Awards er svært begeistret for 46-åringens delikate look, som ble komplett med frisk sminke og en voluminøs bobfrisyre.

Er du enig i at Naomi Watts så fantastisk ut på Armani Privé-visningen? Kast terning på henne og andre stjerner fra moteuken i Paris!

[views:embed:node_embed:block:80424]

- Hun ser 20 år yngre ut

Også den britiske avisen Daily Mail skryter av stjernens ungdommelige styling på motevisningen, som gikk blant andre modell Chrissy Teigens (29) look en høy gang.

- Iført en hvit halterneck-kjole og skridende opp trinnene til lokalet i den franske hovedstaden, så Naomi ut som selve definisjonen på en blond sexbombe, skriver tabloidavisen.

Saken fortsetter under bildet.

MER DISKRET: Vanligvis ultrasexy Chrissy Teigen måtte nok tåle at Naomi Watts stjal fokus på visningen. Hun kom i et diskret antrekk sammen med ektemannen, John Legend. Foto: Abaca
MER DISKRET: Vanligvis ultrasexy Chrissy Teigen måtte nok tåle at Naomi Watts stjal fokus på visningen. Hun kom i et diskret antrekk sammen med ektemannen, John Legend. Foto: Abaca Vis mer

Flere av Daily Mails lesere slutter seg til, og mener at Naomi Watts ser «fantastisk» og «utrolig» ut. «21 gram»-stjernen så ut til å ha bleket håret en nyanse lysere for anledningen, og kanskje benyttet seg av løshår for en fyldigere frisyre.

- Jeg kjente henne ikke igjen med det samme, hun ser helt klart 20 år yngre ut! Hun ser fullstendig nydelig og smellvakker ut i det antrekket og med den nye hårfargen, mener en leser.

- Hun nærmer seg 50 og er en skikkelig babe, wow! Respekt, kommenterer en annen.

- Hun er rett og slett oppsiktsvekkende. Hun er en naturlig skjønnhet og en svært elegant kvinne, skriver en tredje.

FRESH STJERNE: Skuespiller Naomi Watts skapte oppsikt på ARmani Prive-visningen i Paris tirsdag. Filmstjernen så ut som en duggfrisk engel i sitt helhvite antrekk fra motehuset. Foto: NTB Scanpix
FRESH STJERNE: Skuespiller Naomi Watts skapte oppsikt på ARmani Prive-visningen i Paris tirsdag. Filmstjernen så ut som en duggfrisk engel i sitt helhvite antrekk fra motehuset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Naken John Legend avslørt av kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer