VAKKER HISSIGPROPP: Naomi Campbell har tidligere gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun slo hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet med en mobiltelefon. I tillegg har hun slitt med rusproblemer. Foto: All Over Press
VAKKER HISSIGPROPP: Naomi Campbell har tidligere gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun slo hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet med en mobiltelefon. I tillegg har hun slitt med rusproblemer. Foto: All Over PressVis mer

Naomi var kokainavhengig i fem år

- Jeg er ikke perfekt, men jeg puster og lever, sier Naomi Campbell om den tunge tiden.

SEOGHØR.NO: Det har aldri vært noen hemmelighet at supermodellen Naomi Campbell (43) har hatt et voldsomt temperament.

I 2008 gikk hun blant annet amok på Heathrow flyplass i London etter at en av bagene hennes ble borte. Naomi ble så rabiat at hun sparket og slo, mens hun kalte vaktene for rasister.

Da politiet til slutt la henne i håndjern og fraktet henne bort, klikket det fullstendig for modellen. Hun spyttet på den ene politimannen, og ropte skjellsord som «din hvite faen» og «din hvite hore».

Men i tillegg til å være aggressiv har også Campbell slitt med store narkotikaproblemer. I fem år var hun nemlig avhengig av kokain.

- Jeg vil aldri tilbake dit jeg var igjen. Uansett hva man blir avhengig av, så er det fordi man prøver å flykte fra noe, forteller hun på Wossy's ITV-show som sendes lørdag, ifølge The Sun.

- Da jeg var 29 år innså jeg endelig at jeg ikke likte meg selv slik jeg var, og det var det. Hver dag er en ny dag. Jeg er ikke perfekt, men jeg puster og lever, sier hun.

LES OGSÅ: Angrep sjåføren fra baksetet