HAKKER LØS: Når ting ikke går Naomis vei er hun ikke enkel å ha med å gjøre. Selvironien er det imidlertid ikke noe i veien med.  Foto: All Over Press
HAKKER LØS: Når ting ikke går Naomis vei er hun ikke enkel å ha med å gjøre. Selvironien er det imidlertid ikke noe i veien med. Foto: All Over PressVis mer

Naomi raser igjen

Naomi Campbell viser seg fra sin mest usympatiske side i en ny TV-reklame.

SEHER.NO: Supermodellen Naomi Campbell (36) viser at hun har et temperament som hører med til sjeldenheten - i tillegg til en god porsjon selvironi.


I en ny reklame for den amerikanske smultringkjeden Dunkin` Donuts spiller supermodellen seg selv. En langbent skjønnhet som har problemer med å kontrollere sinnet sitt.


I rosa minikjole og stilettheler prøver Naomi desperat å gjøre hagearbeid, men blir fly forbanna når ting ikke går som hun vil. Hun sparker og slår, kaster hageredskaper så vinduer knuses og er kort sagt helt ute av kontroll.


Hissigproppen har flere ganger blitt beskyldt for å ha mishandlet sine ansatte, men kom for alvor i politiets søkelys etter at hun slo vaskehjelpen sin med en mobiltelefon.


Den styrtrike superstjernen måtte utføre samfunnstjeneste, vaske en offentlig bygning i New York og gå i samtaleterapi for å gjøre opp for sine synder.


Reklamejobben er kanskje Naomis måte å si at hun kan le av seg selv på, for det vel ganske usannsynlig at den sylslanke modellen har en forkjærlighet for smultringer?


Se Naomis raserianfall her (ekstern lenke)