LIVET ER RUS NOK: Naomi Campbell har fått nok av fylleskandaler og tunge dager derpå. Nå tar hun avskjed med alkoholen. Foto: All Over Press
LIVET ER RUS NOK: Naomi Campbell har fått nok av fylleskandaler og tunge dager derpå. Nå tar hun avskjed med alkoholen. Foto: All Over PressVis mer

Naomi har alkohol-allergi

- Jeg gjemmer ikke problemene mine, sier supermodellen med det hissige temperamentet.

SEHER.NO: Den langbente skjønnheten Naomi Campbell (36) har bestemt seg for å slutte å drikke, etter å ha oppdaget at hun er allergisk mot alkohol. Det skriver Femalefirst.

Den britiske supermodellen er kjent for å ha havnet i en rekke krangler og har hatt mange omtalte sammenbrudd. Nå hevder catwalkdronningen at de fleste medieomtalte episodene har funnet sted under påvirkning av alkohol.

- Jeg velger å ikke drikke lenger, fordi jeg har funnet ut at jeg er allergisk mot alkohol, sier Naomi.

- Jeg er ikke en som benekter problemene mine, jeg kommer ikke til å lyve om problemene mine og jeg gjemmer ikke problemene mine.

Og den skandalebefengte superstjernen, som tidligere i år ble dømt til samfunnstjeneste for å ha angrepet hushjelpen sin, hevder livet er bedre uten alkohol.

- Jeg har mer energi og mer moro enn da jeg drakk, og jeg kan være ute sent og stå opp tidlig om morgenen uten å være bakfull og fremdeles smile, forteller hun.