VIL HA BARN: Naomi Campbells supermodell-venninner er alle blitt mødre - det har satt fart på partyjentas biologiske klokke. Foto: ZUMA Press
VIL HA BARN: Naomi Campbells supermodell-venninner er alle blitt mødre - det har satt fart på partyjentas biologiske klokke. Foto: ZUMA PressVis mer

Naomi drømmer om barn

Den langbente skjønnheten vil ta steget fra supermodell til supermamma.

SEHER.NO: Etter at tre av supermodell-venninnene hennes er blitt mødre, har den biologiske klokken begynt å tikke også for Naomi Campbell (36).


Ifølge nettstedet Starpulse ønsker catwalkdronningen med det hissige temperamentet nå å gå i Linda Evangelista, Helena Christensen og Cindy Crawfords fotspor.


TIDLIG START: Cindys datter blir modell!


- Alle vennene mine har barn nå. Cindy, Helena og Linda. Hver gang jeg ringer en av dem, kan jeg høre barn i bakgrunnen. Det får meg til å tenke på at jeg burde ha et også, men jeg har et par år til på meg før jeg trenger å bli bekymret, sier hun.


SE HER: Naomi ber høyere makter om hjelp


Men om folk vil gå mann av huse for å søke jobb som barnepike hos Naomi, er vel heller tvilsomt. Den skandaleomsuste modellen har flere ganger havnet i trøbbel etter å ha angrepet hushjelpen i raseri.


Vi håper Campbell junior ikke arver disse egenskapene fra mamma...