Naomi drømmer om barn

Den langbente skjønnheten vil ta steget fra supermodell til supermamma.

VIL HA BARN: Naomi Campbells supermodell-venninner er alle blitt mødre - det har satt fart på partyjentas biologiske klokke. Foto: ZUMA Press
VIL HA BARN: Naomi Campbells supermodell-venninner er alle blitt mødre - det har satt fart på partyjentas biologiske klokke. Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter at tre av supermodell-venninnene hennes er blitt mødre, har den biologiske klokken begynt å tikke også for Naomi Campbell (36).


Ifølge nettstedet Starpulse ønsker catwalkdronningen med det hissige temperamentet nå å gå i Linda Evangelista, Helena Christensen og Cindy Crawfords fotspor.


TIDLIG START: Cindys datter blir modell!


- Alle vennene mine har barn nå. Cindy, Helena og Linda. Hver gang jeg ringer en av dem, kan jeg høre barn i bakgrunnen. Det får meg til å tenke på at jeg burde ha et også, men jeg har et par år til på meg før jeg trenger å bli bekymret, sier hun.


SE HER: Naomi ber høyere makter om hjelp


Men om folk vil gå mann av huse for å søke jobb som barnepike hos Naomi, er vel heller tvilsomt. Den skandaleomsuste modellen har flere ganger havnet i trøbbel etter å ha angrepet hushjelpen i raseri.


Vi håper Campbell junior ikke arver disse egenskapene fra mamma...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer