Naomi dømt til å vaske

Supermodellen Naomi Campbell angrep vaskehjelpen - nå må hun selv skrubbe gulv.

SKANDALEMODELL: Naomi Campbell har i mange år vært kjent for sin ville livsstil. Nå må hun gjennomføre samfunsstraff for et angrep mot vaskehjelpen. Foto: ZUMA Press
SKANDALEMODELL: Naomi Campbell har i mange år vært kjent for sin ville livsstil. Nå må hun gjennomføre samfunsstraff for et angrep mot vaskehjelpen. Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE VIDEO: Hollywood i natt


SEHER.NO: Etter at hun i mars i fjor mishandlet sin vaskehjelp med en mobiltelefon, har supermodellen Naomi Campbell (36) nå fått sin straff!


Snart kan den hissige modellen skrive opp rengjøringsdame på sin CV...


Ifølge nettstedet contactmusic.com dømmes nemlig hissigproppen til å vaske en offentlig bygning i New York, samt betale alle legeomkostninger for vaskehjelpen, Ana Scolavino. Hun må også gå til psykolog for å lære å takle sinnet sitt!


- Naomi er klar til å gjennomføre sin straff, uansett hvor hun må gjøre det eller hva hun må gjøre, uttaler modellens talsperson til contactmusic.


Flere nyheter fra nattens liv i Hollywood? Se her!


LES OGSÅ: Boy George dømt til å feie gater. 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer