Naomi-dobbeltgjenger tatt

Avis avslørte supermodell-kopi.

UTNYTTET: Naomi Campbell har selv vært i klammeri med lovens lange arm, men denne gangen er det en kopi som har pådratt seg politiets oppmerksomhet. Foto: AP
UTNYTTET: Naomi Campbell har selv vært i klammeri med lovens lange arm, men denne gangen er det en kopi som har pådratt seg politiets oppmerksomhet. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kvinnen som forsøkte å snike seg inn på kjendisfester for gratis mat og drikke under påskudd av å være supermodellen Naomi Campbell (36) er avslørt. Det skriver avisen The Mirror, som har vært med på å avsløre dobbeltgjengeren.


36-år gamle Susan Sangster har blant annet fått nyte godt av gratis champagne på byen, rabatter i klesbutikker, goodie bags og særbehandling ved utesteder. Nå viser det seg at Susan er en profesjonell dobbeltgjenger tilknyttet et lookalike-byrå.


- Jeg har sett opp til Naomi så lenge jeg kan huske. Jeg skulle ønske jeg var henne, sier Sangster og legger til at det var lett å falle for fristelsen da hun ble tatt for å være sitt store idol.


LES OGSÅ: Diddy fikser ikke Naomi


- Jeg vil veldig gjerne møte henne og beklager hvis det har vært noen misforståelser. Jeg lover å være ærlig fra nå av, lover Naomi-kopien.


Vi råder deg til å vente med å møte supermodellen til hun har roet seg litt ned, Susan. Naomi er nemlig ikke helt fornøyd med dine dobbeltgjenger-stunts...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer