Naomi blir mamma

Naomi Watts og kjæresten Liev Schreiber har vært sammen i nesten to år. Nå venter de sitt første barn sammen.

BLIR FORELDRE Naomi Watts og Liev Schreiber skal være fra seg av lykke. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE Naomi Watts og Liev Schreiber skal være fra seg av lykke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Baby-lykke!

SEHER.NO: - Dette var ikke planlagt, men paret er fra seg av lykke. De kommer med stor sannsynlighet til å gifte seg før barnet blir født, sier en nær venn av paret til InTouch Weekly.

Naomi Watts (38) som allerede skal være gravid i tredje måned har fortalt vennen at hun ikke kommer til å ta noen nye filmroller før etter barnet er født.

- Hun kommer til å bli en fantastisk mor, sier kilden.

Kanskje ble King Kong-stjernen gravid med kjæresten, regissør Liev Schreiber da hun i høst kastet klær og hemninger på ferie i Italia?

Det er iallefall ingen tvil om at det pågår en babyboom i Hollywood for tiden.
Nylig viste rap-mogulen Diddy frem sine små tvilling-jenter som ble født i desember. Beverly Hills 90210-skuespiller Tori Spelling (33) venter barn om et par måneder, mens hennes tidligere kollega Jason Priestly (37) og kona blir foreldre til sommeren. Det gjør også eks-Spice Girl Emma Bunton (31).

Også det lesbiske paret Ellen DeGeneres (49) og Portia De Rossi (34) ønsker å bli foreldre, men de klarer ikke å bestemme hvem som skal bære barnet frem.

Nå legger kjendisene karierren på hylla ett års tid og ser frem til en travel preiode som  bleieskiftarbeidere.
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer