Naomi (44) drømmer om å få en datter

- Noen ganger tenker jeg at det ville vært enklere om det bare var to jenter som lekte med te-settet sitt.

TOBARNSMOR: Naomi Watts er mamma til to sønner, og sier at dersom noen kan garantere henne at hun får en datter er hun villig til å få flere barn. Her fra Golden Globe Awards i januar i år. Foto: Stella Pictures
TOBARNSMOR: Naomi Watts er mamma til to sønner, og sier at dersom noen kan garantere henne at hun får en datter er hun villig til å få flere barn. Her fra Golden Globe Awards i januar i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den australske skuespilleren Naomi Watts (44) er i disse dager travelt opptatt med å spille en høygravid, russisk prostituert i filmen «St. Vincent de Van Nuys».

Watts, som selv har sønnene Alexander Pete (6) og Samuel Kai (5) med ektemannen Liev Schreiber (45), forteller til ContactMusic at hun gjerne kunne fått flere barn - så lenge det er snakk om at det blir en jente:
 
- To gutter er til tider veldig mye jobb, og noen ganger tenker jeg at det ville vært enklere om det var to jenter som lekte med te-settet sitt. Liev elsker å ha sønner, men jeg kunne vel ha fått flere barn om jeg ble garantert at det ble en jente.

Hun forteller også at prosessen med å gå ned babykiloene etter graviditetene var krevende:

- Den tøffeste delen var å komme tilbake igjen i form etter min første sønn ble født. Jeg la på meg 20 kilo, og det var en kamp å oppnå samme vekt og kroppsform som før fødselen. Jeg gjorde mye pilates og forskjellige «high-tech»-øvelser for å klare målet. 

I oktober har filmen «Diana» Norgespremiere, hvor Watts portretterer avdøde prinsesse Diana av England - som selv fikk sønnene prins William (30) og prins Harry (28).

LES OGSÅ: - Ryktene om graviditet er hundre prosent falske
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer