Raphael Coleman:

«Nanny McPhee»-stjerne (25) døde brått

Skal ha kollapset mens han var ute på tur.

DØDSFALL: «Nanny McPhee»-skuespillerne i 2005. Raphael Coleman, som spilte rollen som Eric Brown, er her avbildet nederst til høyre. Foto: NTB scanpix
DØDSFALL: «Nanny McPhee»-skuespillerne i 2005. Raphael Coleman, som spilte rollen som Eric Brown, er her avbildet nederst til høyre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Raphael Coleman, best kjent fra filmen «Nanny McPhee», er død, 25 år gammel. Det skriver flere medier, deriblant Daily Mail og BBC.

Også hans mor, Liz Jensen, bekrefter dødsfallet via sosiale medier.

- Hvil i fred min elskede sønn Raphael Coleman, aka Iggy Fox. Han døde da han gjorde det han elsket, jobbet med den mest edle saken av dem alle. Hans familie kunne ikke vært stoltere. La oss feire alt han har oppnådd i dette korte livet og verne om arven hans, skriver hans mor på Twitter.

Colemans stefar, Carsten Jensen, har også uttalt seg i et hjerteskjærende innlegg på Facebook. Der kommer det blant annet frem at 25-åringen kollapset under en tur.

Var klimaaktivist

- Han kollapset uten videre helseproblemer midt under en tur og kunne ikke gjenopplives. Jeg fikk lære å kjenne Raph da han var seks år gammel, og vi var så nære, skriver Jensen om sin nå avdøde stesønn, ifølge Daily Mail.

Coleman spilte rollen som Eric Brown, et av sju barn i Brown-familien, i den kjente fantasifilmen fra 2005. Filmens rollebesetning inkluderer også Oscar-vinner Emma Thompson (60), «Love Actually»-stjernen Thomas Brodie-Sangster (29) og «Mamma Mia»-stjernen Colin Firth (59).

DØD: Raphael Coleman er død, 25 år gammel. Han spilte Eric Brown i «Nanny McPhee». Foto: NTB scanpix
DØD: Raphael Coleman er død, 25 år gammel. Han spilte Eric Brown i «Nanny McPhee». Foto: NTB scanpix Vis mer

I tillegg til «Nanny McPhee» figurerte han også i filmene «It's Alive» og «The Fourth Kind» i 2009. Senere ble han ifølge ET Online involvert i klimakampen, noe som ledet ham inn på universitetet i Manchester og videre inn i den globale miljøbevegelsen Extinction Rebellion, også kalt XR, som aktivist.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

LES OGSÅ: Fansen raser etter Oscar-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer