- Nancy Kerrigans far ble myrdet

Nok et vinter-OL begynner med tragedie for kunstløpdronningen.

STØTTET DATTEREN: Nancy Kerrigan er i sorg etter at hennes far i januar ble funnet myrdet. Her er han i et arkivfoto med Nancys mor Brenda. Foto: AP
STØTTET DATTEREN: Nancy Kerrigan er i sorg etter at hennes far i januar ble funnet myrdet. Her er han i et arkivfoto med Nancys mor Brenda. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Oppdatering: Nancy Kerrigans familie sier til TMZ at de reagerer på at rettsmedisinerne ikke har hatt alle fakta på bordet, før de uttalte seg til media, og bestrider mord-konklusjonen. 

Familiens advokat hevder dødsfallet skyldes en hjertefeil hos Daniel Kerrigan.USAs populære kunstløper Nancy Kerrigan (40) - som tok sølv under OL på Lillehammer i 1994 - er knust etter at myndighetene tirsdag slo fast at hennes far Daniel ble myrdet da han gikk bort 24. januar.

Rettsmedisinerne i Stoneham, Massachussets, har ifølge nettstedet Radaronline.com slått fast at dødsårsaken var en hjertesvikt etter en krangel med trykk mot nakken, som skal ha gitt Daniel skader i nakken og rundt strupehodet.

Nancys bror Mark ble dagen etter dødsfallet arrestert og siktet for vold mot faren. Han skal ha erklært seg ikke skyldig. Dommeren sa seg villig til å løslate ham mot en kausjon på 70 000 kroner.

Det er foreløpig ikke kjent på om han vil bli siktet for drapet, men Mark gjennomgår for tiden tester for å sjekke hans mentale tilstand ifølge Radaronline.

Nancy Kerrigan fikk en  hel sportsverdens sympati da hun før Lillehammer-OL ble angrepet av erkerivalen Tonya Hardings eks-mann med jernstang, noe som lenge gjorde henne usikker foran lekene.

Kunstløpersken fikk imidlertid revansj da hun kapret sølvmedalje, mens Harding havnet langt nede på resultatlistene.

Kerrigan har siden gjort karriere med blant annet is-show i USA, før hun nå igjen har blitt innhentet av en personlig tragedie.

LES OGSÅ: Lohan beskyldte eks-kjæresten for vold