Nakne norske værdamer

Siden det var så bra vær tok den norske værdama like godt av seg trusa...

FØRST UTE: Unni fikk gleden av å lansere Radio Tangos "Bedre vær, mindre klær" i 2001. I dag er hun mer populær enn noen sinne. Foto: Fra nettinnslaget
FØRST UTE: Unni fikk gleden av å lansere Radio Tangos "Bedre vær, mindre klær" i 2001. I dag er hun mer populær enn noen sinne. Foto: Fra nettinnslaget Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nettfarsotten med nakne tv-damer i seriøse programkonsepter startet på slutten av 90-tallet, med legendariske Naked News, som tidligere i år utvidet ytterligere og nå er å finne også i Japan.

i 2001 lanserte Oslo-nærradioen Radio Tango som første kanal i verden "nakne værmelding", og fikk et realt boost i besøkstallet på nettsidene sine.

Nå har værfenomenet for alvor nådd nettverden forøvrig – og helt i front fremdeles: nakne og halvnakne norske værdamer.

Norske Unni, som var først ute som værmelder i Radio Tangos "Bedre vær, mindre klær", er sett av over 23.000 siden innslaget ble lagt ut på Metacafe.com for et halvt år siden.

Se videoen HER! (ekstern lenke)

Enda mer populær er den ikke navngitte norske værmelderinnen hvis innslag er lagt ut på Sexyandfunny.com.

Bare siden 26. august har hele 6500 personer sett innslaget, som avsluttes med følgende kronsitat fra den norske værmelderjenta:

- Siden det er så bra vær, så tok jeg bare av meg trusa.

Se videoen HER! (ekstern lenke)

God nettrafikk til tross, de norske jentene har et stykke opp til franske Ariana, som regnes som verdens mest sexy værmelder. Hele 1,6 millioner har sett det mest profilerte Youtube-innslaget med denne værmelderen - og hun tar ikke av seg et eneste plagg.

Se videoen HER!

Før norske værdamer begynte å kle av seg var det NRKs Siri Wiberg som hadde vakt størst nettinteresse av kvinnelige norske, værmeldere.

I alt har til nå nesten 70.000 sett innslaget fra våren 2005, hvor den sylferske værmelderen får teknikken mot seg, baller det til og må takke for seg før hun har meldt seg ferdig.

Se videoen HER! (ekstern lenke)

Det hele ender med at Nina Owing avslutter Dagsrevyen med å fastslå:

- Dette så ikke bra ut!

Vel, det synes i hvert fall 30.000 nettbrukere at norske værdamer gjør nakne.

LES OGSÅ: Naken protest mot pels

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer