SAKSØKER: Eric og Rebecca saksøker nå selskapet som la ut naken-filmen deres på en blogg forrige måned. Foto: AP
SAKSØKER: Eric og Rebecca saksøker nå selskapet som la ut naken-filmen deres på en blogg forrige måned. Foto: APVis mer

Nakenvideoen ender i retten

TV-stjernen går til sak etter at nakenvideoen kom på nett.

SEHER.NO: Eric Dane (36), kjent som "McSteamy" fra suksess-serien Grey's Anatomy, og kona Rebecca Gayheart (38), saksøker nå selskapet som eier bloggen der naken-filmen deres ble postet forrige måned. Det melder People.com.

Paret som dukket opp i en 12-minutter lang naken-film sammen med tidligere skjønnhetsdronning Kari Ann Peniche (25), saksøker nå for overtredelse av åndsverkloven, og krever 5,8 millioner kroner.

Ifølge søksmålet kommer det frem at Dane og Gayheart har vært delvis og noen ganger fullt avkledd i videoen, som ble tatt opp på Peniches soverom.

Selskapet - Gawker Media - slår tilbake mot Dane og Gayheart, etter at søksmålet ble kjent, og responderte på følgende måte:

- Hvis du ikke vil ha en sex-video på internett, ikke lag en!
Nakenscenen kom først i medias søkelys etter å ha blitt overlevert til politiet i Los Angeles. Da var den på en DVD sammen med "bilder og artikler om pornostjerner og dømte horemmamaer, som lett kan finnes på internett," sa politiet.

Chandra Wilson, som spiller den tøffe Dr. Bailey i Grey's Anatomy, innrømmer ifølge Accesshollywood at hun har sett scenen, og at hennes første instinkt var å gå i forsvar og støtte kollegaen.

- Alt jeg har av morsinstinkt kommer ut, og jeg ville bare være der for vennen min.

Dane og Gayheart skal snart ta vare på sin egen baby, da Rebecca er over tre måneder på vei.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Etterforskes etter naken-film

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.