Nakent for nordmenn

Fuerteventura var tidligere en fangeøy. Nå står de tilreisende langt friere i klesveien, men på noen av Kanariøyenes flotteste strender er det Adams drakt som gjelder#2026

DYKKERE: Dykkere på vei ut fra Playa de Buthondo på Jandia på Fuerteventura.
DYKKERE: Dykkere på vei ut fra Playa de Buthondo på Jandia på Fuerteventura. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Usjenerte strandløver!

Fuerteventura er den nest største av de syv Kanariøyene. Øya er kjent for å ha de flotteste strendene i hele området, hele ti mil med bred, hvit finkornet strand. Du slipper å vasse i nordmenn her. Øya er svært imidlertid populær blant tyskere og svensker, og har i underkant av 5000 besøkende hvert år. To av dem er Th (58) og Agnes (57) van Gent, som de siste 15 årene har feiret bryllupsdagen på feriesenteret Jandìa sør på øya. Vi møtte dem på naturiststranden Playa del Motorral på deres 36. bryllupsdag:

- Vi kan ikke tenke oss en bedre måte å feire bryllupsdagen på enn å sitte på verdens flotteste strand. Her er blå himmel og glitrende solskinn og det beste - vi kan være splitter nakne! Å bade naken er som å svømme rundt i sprudlende champagne, sier ekteparet fra Egmond an Zee i Nederland. En annen ting de liker med øya, er at man kan gå mil etter mil - helt alene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer