Martine Lunde:

Nakensjokk på «Farmen»: - Raring

Satt ut av lettkledd hilsen fra kjæresten under innspillingen.

LETTKLEDD HILSEN: Realityprofil Martine Lunde (23) fikk et noe spesielt brev fra kjæresten, Aleksander Sæterstøl (23), under «Farmen»-innspillingen i fjor sommer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LETTKLEDD HILSEN: Realityprofil Martine Lunde (23) fikk et noe spesielt brev fra kjæresten, Aleksander Sæterstøl (23), under «Farmen»-innspillingen i fjor sommer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tradisjonen tro mottok de gjenværende «Farmen kjendis»-deltakerne etterlengtede hilsener fra sine nærmeste midtveis i innspillingen - presentert på tv onsdag kveld.

Brevseansen ble som alltid en tåredryppende og meget tv-vennlig affære, der hver og en fikk anledning til å kjenne litt ekstra på savnet etter kjente og kjære.

Dette gjaldt også for «Paradise Hotel»-profil og internettkjendis Martine Lunde (23), som fikk utdelt en bunke brev og bilder fra familiemedlemmer og kjæresten, realitykollega Aleksander Sæterstøl (23).

Tatt på senga

Og mens bildene av lillesøsteren fikk Lunde til å åpne tårekanalene, sørget hilsenene fra kjæresten for å fremskape en litt annen reaksjon.

Sæterstøl hadde nemlig sendt avgårde en rekke småfrekke selfies, både med Lundes undertøy over hodet og ett i bare nettoen - foran speilet.

DEKKER TIL: Martine Lunde passer på at tv-seerne ikke får se lenge på kjærestens nakne kropp. Foto: TV 2
DEKKER TIL: Martine Lunde passer på at tv-seerne ikke får se lenge på kjærestens nakne kropp. Foto: TV 2 Vis mer
TULLETE: Sommerfugl-sladden fra «Paradise Hotel» var erstattet med en avokado-emoji. Foto: TV 2
TULLETE: Sommerfugl-sladden fra «Paradise Hotel» var erstattet med en avokado-emoji. Foto: TV 2 Vis mer

En måpende Lunde reagerer med å skjule kjærestens edlere deler - som riktignok er dekket av en avokado-emoji - med hendene.

- Jeg tenkte at «nå har han funnet på noe», for han er jo en raring, forteller 23-åringen i programmet.

Overfor Se og Hør forteller realityprofilen at hun ble tatt på senga av kjærestens freidige påfunn.

OVERRASKET: Martine Lundes reaksjon da hun oppdaget kjærestens småfrekke hilsener. Foto: TV 2
OVERRASKET: Martine Lundes reaksjon da hun oppdaget kjærestens småfrekke hilsener. Foto: TV 2 Vis mer

Slet med motivasjonen

- Etterpå fikk jeg vite at han faktisk hadde gått til en fotobutikk og printet dem ut. De bildene - i en fotobutikk, humrer Lunde, som legger til at trusene Sæterstøl hadde tredd over hodet, hører hjemme i undertøysskuffen hennes.

- Han finner på mye rart. Det viktigste er at bildene fikk meg til å le, sier hun.

Lunde har tidligere vært åpen om at hun i perioder under «Farmen»-innspillingen slet med å holde motivasjonen oppe. Oslojenta vurderte å reise hjem flere ganger, og har blant annet fortalt at hun gråt annenhver dag (se video under):

BRÅK: Trude Mostue fortsetter å tirre på seg de andre deltagerne. Denne gangen er det Martine Lunde som forteller om hvordan hun opplevde kjendisveterinæren inne på gården. Vis mer

- Jeg kjente veldig på savnet etter mine nærmeste, og tror situasjonen hadde blitt forverret dersom Aleksander la ved «vanlige» bilder av oss to sammen. Derfor var jeg veldig glad for det han gjorde, for det fikk humøret mitt opp, forteller Lunde.

Realitypar

23-åringen fikk heldigvis beholde bildene under resten av innspillingen.

- Jeg satt og så på dem flere ganger etterpå, selv om det høres feil ut. Flere av de andre deltakerne var veldig nysgjerrig på Aleks, så jeg måtte nesten vise det til dem, og. Ha-ha.

Se og Hør har ikke lyktes i å få en kommentar fra Aleksander Sæterstøl.

Sæterstøl og Lunde traff hverandre under innspillingen av realityprogrammet «Paradise Hotel», der begge deltok i 2017. Lunde stakk senere av med seieren.

Paret dukket opp igjen i rampelyset sammen i fjor høst, da begge deltok i TV 2s «Skal vi danse». Mens Sæterstøl måtte forlate tv-parketten midtveis i programmet, etter en tåredryppende duell mot nettopp kjæresten, hang Lunde med helt til semifinalen.

LES OGSÅ: - Kjipt å se Martine så lei seg

AVKREFTER SJALUSI: Det var hett på dansegulvet for både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Likevel avkrefter de begge at de føler på sjalusi overfor hverandre. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Kine Falch Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer