Nakensjokk for Tefke

Kjetil Tefke lider nå samme skjebne som flere andre norske kjendiser. Private nakenbilder er blitt publisert på nettet etter at han ble frastjålet mobilen og pc-en.

POPULÆR: Kjetil Tefke var sammen med Henriette Lien programleder for "Dansefeber" på TVNorge i fjor. Nå opplever han sitt livs mareritt med private nakenbilder på avveie. Foto: TVNorge
POPULÆR: Kjetil Tefke var sammen med Henriette Lien programleder for "Dansefeber" på TVNorge i fjor. Nå opplever han sitt livs mareritt med private nakenbilder på avveie. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Opplever sitt livs mareritt!

- Dette er veldig kjedelig og utrolig trist, sier Kjetil Tefke til Her og Nå om nakenbildene som er publisert på en norsk chatteside på internett.

LES HER: Conradi om mobil-bildene

- Jeg skjønner ikke helt hvordan disse bildene, som jo er høyst private, har kommet ut. Muligens er det fordi jeg ble frastjålet både mobiltelefonen og PC-en min for noen måneder siden. Uansett er det utrolig kjedelig for meg at dette er publisert slik at alle kan se det, sier fjorårets Dansefeber-programleder til bladet.

LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie

Det er slett ikke første gang pikante bilder har kommet på avveie i kjendis-Norge. Dorthe Skappel og Elin Tvedts navn ble misbrukt på pornosider, mens toppløse bilder av Tone Damli Aaberge sirkulerte rundt på nettet i høst. Også langrenns-esset Vibeke Skofteruds opplevde at bilder av henne kun iført trusa florerte på internett.

- Jeg husker jo hva som skjedde med Tone Damli Aaberge, Vibeke Skofterud, Kåre Conradi og Marian Aas Hansen i fjor. Det er veldig synd at det finnes slike sider som publiserer disse bildene. Det er ikke bare tragisk for meg, men jeg tenker også på alle andre uskyldige som kan bli utsatt for noe sånt. Det er et voksende problem som bør gjøres noe med, sier Kjetil trist.

LES OGSÅ: Bjørgen misbrukt på nett

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer