TOK NAKENSCENENE PÅ STRAK ARM: – Folk lurer oftest på om det var vanskelig å være naken eller å spille inn sexscener, men det var ingen big deal.  Her er hun i en av scenene fra den kommende filmen «Hodejegerne». Foto: Bilde fra filmen
TOK NAKENSCENENE PÅ STRAK ARM: – Folk lurer oftest på om det var vanskelig å være naken eller å spille inn sexscener, men det var ingen big deal. Her er hun i en av scenene fra den kommende filmen «Hodejegerne». Foto: Bilde fra filmen Vis mer

- Nakenscenene var ingen big deal

Filmdebutant Synnøve Macody Lund gruet seg ikke til å kaste klærne foran Aksel Hennie.

Publisert
Se traileren til filmen «Hodejegerne» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: 26. august har filmen basert på Jo Nesbøs bok «Hodejegerne» premiere, men allerede før åpningen har filmdebutant Synnøve Macody Lund fått mye oppmerksomhet.

Da de første bildene fra  filmen ble vist tidligere i år, viste de blant annet at Synnøve - som privat er samboer med «Robinson»-programleder Christer Falck - spiller i en intim nakenscene i en dusj sammen med hovedrolleinnehaver Aksel Hennie.

Til VG hevder Synnøve at hun ikke gruet seg til de lettkledde scenene, selv om hun aldri har spilt i en film tidligere.

– Folk lurer oftest på om det var vanskelig å være naken eller å spille inn sexscener, men det var ingen big deal. Det var mye vanskeligere når jeg for eksempel bare skulle komme inn i rommet og spørre om noe helt ordinært uten åpenbar motivasjon.

- Scener der ting virkelig og bokstavelig talt står på spill var lettere, sier hun til avisen.

Aksel Hennie har tidligere sagt at han ikke er redd for at kjæresten Tone Damli Aaberge skal bli sjalu når hun ser ham i lettkledde scener på film.

Synnøves samboer Christer Falck sier til VG at han ikke er sikker på hvordan han vil reagere.

– Aksel og jeg har vært kompiser i årevis, og jeg kan ikke se for meg at jeg blir sjalu av å se dem sammen på film. Eller kanskje jeg blir det hvis det kommer en sexscene hvor hun ser akkurat lik ut som når vi har sex, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tone har stor forståelse for jobben min

[obj:media:9802]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer