Nakenmodeller i hagen

Det gikk vilt for seg da Hugh Hefners bunnies besøkte Monaco.

HUGH OG DAMENE: Hugh og kjærestene i Las Vegas. Foto: All Over Press
HUGH OG DAMENE: Hugh og kjærestene i Las Vegas. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Som Seher har rapportert, har Playboy-general Hugh Hefner (81) nylig uttalt at fengselsfuglen Paris Hilton (26) har et stående tilbud om å stille opp i Playboy.


Nå har Hefners egne bunnies selv tatt en Paris og brutt loven bak rattet!


Uhellet skjedde da jentene var i Monaco sammen med Hugh for å delta på Monte Carlo internasjonale TV-festival. Holly Madison (27), Bridget Marquardt (33) og Kendra Wilkinson (22) var ute på en kjøretur for å se seg litt om.


- Vi så McDonalds, og så bare skjedde det ting, forteller Kendra. Vi fulgte en fin vei, og vips, så var vi foran palasset, og plutselig...


- ...var vi i skikkelig trøbbel, forteller Bridget til Access Hollywood.


Jentene skal nemlig plutselig ha befunnet seg inne på eiendommen til selveste Albert, fyrsten av Monaco.


De tre modellene ble anholdt av politiet for å ha brutt seg inn på privat område, og ble tatt med til politistasjonen der de måtte sitte natten over. Ingen udelt positiv opplevelse, skal vi tro jentene selv. Dette var nemlig en sjelden frikveld, og arrestasjonen medførte vann og brød istedenfor planlagte vodka og whisky.


Heldigvis ble alt bra igjen da jentene noen dager senere fikk møte fyrst Albert (49). Ifølge Kendra uttalte han å ikke en gang fått med seg hva som hadde skjedd like utenfor palassets vegger.


Om dette var sant, eller bare noe Albert sa for å få jentene til å føle seg bedre, vites ikke, men Hugh Hefner kunne avsløre at Albert tidligere har besøkt det supereksklusive Playboy Mansion, så SÅ sint klarte han vel ikke å bli på playboyjentene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer