- Nakenhet er ikke noe problem for meg

Kirsten Dunst viser seg splitter naken.

PROBLEMFRITT: - Nakenhet er ikke noe problem for meg, sier Kirsten Dunst om scenene i «Melancholia». Foto: Stella Pictures
PROBLEMFRITT: - Nakenhet er ikke noe problem for meg, sier Kirsten Dunst om scenene i «Melancholia». Foto: Stella Pictures Vis mer
Se traileren til «Melancholia» nederst i saken!
 
SEHER.NO: «Spider-Man»-skuespilleren Kirsten Dunst (28) har de siste årene vært mer kjent for sine private problemer enn prestasjonene foran kamera. 

Men nå er 28-åringen tilbake i rampelyset igjen, og aktuell i filmen «Melancholia», hvor den danske regissøren Lars von Trier klarte har klart å overtale henne til å kaste klærne.

- Nakenhet er ikke noe problem for meg. Men ja, sexscener er merkeligere å være med i, enn bare å være naken. Men det skyldes jo at man later som hele veien. Det er overhodet ikke hett. Det er bare sært, sa Dunst ifølge BT like etter filminnspilligen.

I en scene av filmen ligger stjernen nemlig splitter naken på ryggen i en skog, og i en baderomsscene er Dunst også naken.

Etter at traileren til «Melancholia» ble offentliggjort, spekulerer imidlertid The Sun i om Dunst skal ha fått forstørret brystene. I nakenscenen fra skogen, virker brystene ifølge den britiske tabloidavisen nemlig noe større enn de har gjort på bikinibilder av henne.

Det er også blitt spekulert i om stjernen skal ha brukt en såkalt body double i nakenscenene.

Men Dunst har også kastet klærne før. I «All Good Things» overlater hun lite til fantasien i en kjærlighetsscene med skuespillerkollega Ryan Gosling, hvor 28-åringen kaster toppen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, nå smiler hun igjen!