FOKUSERT: - Man ønsker å vise respekt for hverandre og vil at den andre skal føle seg så komfortabel så mulig. Det handler bare om rett fokus, mener Anne Hathaway om nakenscenene i filmen «Love & Other Drugs». Foto: Filmweb.no
FOKUSERT: - Man ønsker å vise respekt for hverandre og vil at den andre skal føle seg så komfortabel så mulig. Det handler bare om rett fokus, mener Anne Hathaway om nakenscenene i filmen «Love & Other Drugs». Foto: Filmweb.no Vis mer

- Nakenhet er bare en del av jobben

Anne Hathaway er ikke redd for å kaste klærne.

Publisert
SEHER.NO: I sin nye film «Love & Other Drugs» kaster filmstjernen Anne Hathaway (28) klærne i flere kjærlighetsscener med sin medskuespiller Jake Gyllenhaal. Men det plager ikke den 28 år gamle skjønnheten nevneverdig. Til nettstedet BANG Showbiz forteller hun at hun bare er glad for å kaste klærne dersom rollen hennes krever det.

- Å vise seg naken foran kamera er bare en del av det å være skuespiller, og man vet at det på et eller annet punkt kan skje. Men man ønsker å vise respekt for hverandre og vil at den andre skal føle seg så komfortabel så mulig. Det handler bare om rett fokus, sier hun til nettstedet.

Ifølge Hathaway var både hun og Jake Gyllenhaal veldig forberedt før de gjorde nakenscenene i «Love & Other Drugs».

- Vi diskuterte på forhånd hva vi skulle gjøre og hva vi var komfortable med. Vi diskuterte andre filmer for å etablere en indeks av felles referanser, noe som gjorde at vi visste hva vi gikk til og var godt forberedt til scenene vi skulle gjøre, mener Hathaway, som likevel måtte jobbe hardt for å komme seg gjennom kjærlighetsscenene.

- Noen av de intime scenene krever at man stoler på hverandre. Det var enda vanskeligere når vi skulle gjøre det. Fysiske utfordringer er én ting, men å skulle blottlegge seg så mye og samtidig vise at man mener det - det synes jeg er vanskelig noen ganger, forteller den kjente skuespilleren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer