<strong>GJØR COMEBACK:</strong> Larry Hagman er igjen i aksjon som J.R. Ewing på amerikanske TV-skjermer, i en ny versjon av såpeserien «Dallas». Foto: Stella Pictures
GJØR COMEBACK: Larry Hagman er igjen i aksjon som J.R. Ewing på amerikanske TV-skjermer, i en ny versjon av såpeserien «Dallas». Foto: Stella Pictures Vis mer

Nakendebuterer som 80-åring

- Jeg gleder meg, sier skuespilleren foran sitt lettkledde comeback.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Larry Hagman overrasket mange da han kunngjorde at han ville gjøre comeback som J.R. Ewing i en ny versjon av såpeserien «Dallas».

Nå overrasker 80-åringen igjen, med å avsløre at han i den nye serien vil kaste klærne foran kameraene.

- Som J.R. får jeg slippe løs udyret, sier han til bladet TV Guide, ifølge Aftonbladet.

Akkurat hva som skal skje i nakenscenen, som ennå ikke er filmet, er ikke kjent. Men i en ny reklameplakat for «Dallas» stiller senior-skuespilleren opp i dusjen sammen med sine kolleger.

Hagman sier han selv er overrasket over at han fortsatt holder koken som TV-stjerne.

- Agenten min elsker meg. Verken han eller jeg hadde i cåew villeste fantasier sett for oss at jeg ville arbeide når jeg fylte 80. Men med J.R. føles det ikke som arbeid.

«Dallas» hadde premiere på amerikanske TV-skjermer 13. juni. Foreløpig er det ikke kjent om den vil bli vist på noen norske TV-kanaler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Larry Hagman fikk kreftdiagnose


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer