Nakenbråk i «Game of Thrones»

- En av skuespillerinnene nekter å fortsette å kle av seg.

SPEKULASJONER: TV-seerne tror det er snakk om Emilia Clarke (t.h.) som spiller rollen som Daenerys Targaryen. Foto: STELLA PICTURES
SPEKULASJONER: TV-seerne tror det er snakk om Emilia Clarke (t.h.) som spiller rollen som Daenerys Targaryen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEOGHØR.NO: Alt er ikke like fredelig som før i TV-suksessen «Game of Thrones». Skuespiller Oona Chaplin (26) avslører at serien er rammet av et nakenbråk.

Grunnen til bråket er at en av hovedrolleinnehavnerne som tidligere har vist seg fram naken, ikke lenger ønsker å kaste klærne.

- Hun sa at hun vil bli kjent for sitt skuespill, ikke for sine bryster, sier Chaplin ifølge Aftonbladet.

Oona Chaplin er barnebarnet til selveste Charlie Chaplin. Selv spiller hun rollen som Talisa Maegy i HBO-serien, som også har blitt sendt på NRK i Norge.

- Det er en av jentene som kledde av seg mest i den første sesongen. Hun vil ikke gjøre det lenger, forklarer hun.

Dermed raser spekulasjonene, og de fleste tror det siktes til Emilia Clarke (26), som spiller rollen som Daenerys Targaryen.

Fans har konstatert at Clarke ikke har vist seg fram naken i serien på lenge. Da hun stod på Broadway-scenen med stykket Breakfast at Tiffanys nylig, lot hun imidlertid klærne falle, noe som gjorde at publikum ble ville.

LES OGSÅ: Lagde skandale da hun viste seg naken