Nakenbildet avslørte farlig føflekk

Lege slo alarm etter Kari Traas nakenstunt.

FJERNET FØFLEKKEN: Kari fikk fjernet føflekken etter at det ble funnet en celleforandring. Foto: FameFlynet Norway
FJERNET FØFLEKKEN: Kari fikk fjernet føflekken etter at det ble funnet en celleforandring. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kulekjøreren Kari Traa (40) skapte furore da hun i 2002 stilte opp svært lettkledd i nisjebladet Ultra-sport.

Bildet hvor Kari kun dekker til sitt aller helligste ble nok studert nøye rundt i mange norske hjem, men en lege la merke til en mistenkelig føflekk på idrettsutøverens mage og tok kontakt med henne, skriver Se og Hør Weekend.

Traa fulgte legens oppfordring og fikk føflekken sjekket. Da det ble funnet en celleforandring, fikk hun den fjernet umiddelbart.

Den blide jenta fra Voss fortalte historien da hun nylig var hovedtaler og inspirator på en jobbmesse utenfor Bergen.

Nakenbildet avslørte farlig føflekk

Kari har engasjert seg sterkt i kreftkampen helt siden storebroren Arthur (44) fikk hjernesvulst som 23-åring. Den gangen ble han gitt en uke igjen å leve dersom han ikke ble operert.

Arthur lever i dag i beste velgående, men hendelsen satte spor i Kari.

- Jeg unner ikke min verste fiende å oppleve at noen nære får kreft. Det var en kjempetung periode for alle i familien, sa hun til P4s «Ett-to-tre» i 2008.

Les hele saken i Se og Hør Weekend! Her kan du laste ned Se og Hør på iPad.

LES OGSÅ: Kastet opp foran Kari Traa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer