Nakenbilder til salgs

Mobilselskaper tjener store penger på å selge MMS-nakenbilder av kjendiser.

NAKENSJOKK: Vibeke Skofterud ble frastjålet PC, og o fjor høst havnet en lettkledd skidronning på ulike nettsteder. Her var hun kun iført en truse. Foto: Se og Hør
NAKENSJOKK: Vibeke Skofterud ble frastjålet PC, og o fjor høst havnet en lettkledd skidronning på ulike nettsteder. Her var hun kun iført en truse. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ulovlig MMS-farsott!

SEHER.NO: Et mobilselskap tjener nå fett på å selge MMS-bilder av kjendiser som Tone Damli Aaberge, Vibeke Skofterud, Kjetil Tefke, Kåre Conradi og Mariann Aas Hansen.


BILDENE ALLE SNAKKER OM:: Nakensjokk for Tefke, Conradis mobil-bilder, Vibeke Skofteruds nakenbilder

Ifølge ”God kveld, Norge” skal mobilselskapet ha sendt ut reklame om sine tjenester til mellom 5000 og 8000 mobilbrukere.

I menyen reklamerer de for nakenbildene til de ulike kjendisene under tittelen ”Sexy SMS”. Ved å klikke seg inn på linken til hvert kjendisnavn, kan man få lastet ned bildene mot betaling.


Kjendiser i sjokk


Tone Damli Aaberge er sjokkert over den nye trenden. Ifølge hennes manager, Robin Jensen, er dette uakseptabelt. Tone ble snikfotografert toppløs da hun var på en sydentur. 

- Det må være syke mennesker som gjør dette, sier han til ”God kveld, Norge”.

De private nakenbildene har blitt spredt på internett i lang tid, etter at kjendisene har blitt frastjålet mobiler, PC og liknende. Nå har trenden spredt seg til MMS-salg via mobilen, og dette er ifølge eksperter strengt ulovlig.


Rudberg på MMS

Ifølge dagens VG er det nå flere som skor seg på å selge nakenbilder av kjendiser.

Selskapet ”Cactus Mobile” solgte i helgen nakenbildet av Rune Rudberg på MMS. Ved å sende kodenavn ”Rune” til 2288, kunne man få lastet ned bildet på mobilen. Selskapet hevder det kun var snakk om en teknisk feil, skriver VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer