Nakenbilder spres på nettet

Glee-stjernen opplever marerittet.

POPULÆRE JENTER: Heather Morris (nr to f.v.) har gjort suksess i TV 2-serien «Glee» sammen med Naya Rivera, Lea Michele, Amber Riley, Jenna Ushkowitz og Dianna Agron.  Foto: TV 2
POPULÆRE JENTER: Heather Morris (nr to f.v.) har gjort suksess i TV 2-serien «Glee» sammen med Naya Rivera, Lea Michele, Amber Riley, Jenna Ushkowitz og Dianna Agron. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerene Olivia Munn og Christina Hendricks opplevde tidligere denne måneden at det som skal være private nakenbilder av dem, spres på nettet.

Nå har turen kommet til Heather Morris - kjent fra TV 2-serien «Glee» - ifølge The Sun.

Nakenbilder av det som skal være den 25 år gamle skuespilleren er nå spredd på en rekke nettsteder, etter at hennes mobiltelefon skal ha blitt hacket.

På bildene poserer kvinnen, som er prikk lik Morris, både i forskjellige antrekk og helt naken.

- Jeg vet ikke mye om denne jenta, men det er lett å se at hun liker å bruke kameraet, skriver et av nettstedene som har lagt ut bildene, i en kommentar.

Heather Morris har foreløpig ikke kommentert nakenbildene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Plages av nakensvindler på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer