Kendall Jenner:

Nakenbilder på avveie

Et titalls bilder av supermodellen i Evas drakt ble publisert uten tillatelse.

MARERITT: Kendall Jenner opplevde nylig alles mareritt, da nakenbilder av henne ble lekket. Foto: NTB Scanpix
MARERITT: Kendall Jenner opplevde nylig alles mareritt, da nakenbilder av henne ble lekket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For mange kjendiser er det deres største mareritt å få nakenbilder av seg selv spredd på internett.

Jennifer Lawrence (28), Kate Upton (26) og Ariana Grande (25) er blant dem som har opplevd nettopp dette.

Tirsdag kveld kunne også supermodell og realitystjernen Kendall Jenner (22) føye seg inn i rekken, da et titalls bilder av henne i Evas drakt ble lekket.

Bildene, som ble tatt av fotograf Russell James i forbindelse med den kommende boka «Angels», ble publisert uten tillatelse, ifølge TMZ.

- Hun må spise

Som om ikke hendelsen var lei nok fra før av, opplever 22-åringen nå også å få kroppshets for bildene. Ifølge USA Today kritiserer flere Kendall på Twitter, der mange mener hun er for tynn.

KRITISERES: Etter at nakenbildene av Kendall ble lekket, er det flere som kritiserer supermodellens kropp. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Etter at nakenbildene av Kendall ble lekket, er det flere som kritiserer supermodellens kropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg kikket på nakenbildene av Kendall Jenner, og det burde jeg ikke ha gjort... Hun er så tynn. Hun må spise», skriver en.

«Kendall Jenner har kroppsbygningen til en gutt som tror han er en jente, men var født som en gutt», skriver en annen.

«Jeg dør av nakenbildene av Kendall Jenner. Hvorfor stilte hun opp på det? SKJELETT!!!», skriver en tredje.

Ikke alle kommentarene er negative. Noen Twitter-brukere støtter «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen, og tordner mot kritikken.

«Folk hetser Kendall Jenner for at hun er «for tynn», men kritiserer samtidig søstrene hennes fordi de har operert seg. Folk er dumme og forvirret», skriver en Twitter-bruker.

«Kroppshetsen mot Kendall Jenner er så hyklersk», skriver en annen.

Den 22 år gamle supermodellen har foreløpig ikke kommentert bildelekkasjen eller kroppshetsen.

SUPERMODELL: Kendall Jenner er en av verdens mest ettertraktede modeller. Her går hun på catwalken under moteuken i Milano. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELL: Kendall Jenner er en av verdens mest ettertraktede modeller. Her går hun på catwalken under moteuken i Milano. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sliter med angst

I januar 2017 fortalte Kendall for første gang at hun i lang tid har slitt med angst.

22-åringen, som vokste opp i rampelyset gjennom familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», beskrev da angsten som et stort hinder i sitt liv, og sa at hun hadde vanskeligheter med å forholde seg til problemet.

Da Kendall i august prydet forsiden av LOVE Magazine, åpnet hun opp om hvordan hun håndterer angsten når det står på som verst.

Blant annet kunne hun fortelle at hun i vinter tok et skritt tilbake fra modelljobbingen, da hun merket at hun ikke klarte å gjøre alt som var forventet av henne i bransjen.

- Jeg gjorde ingen show. Jeg jobbet i Los Angeles, og tenkte bare at «jeg kan ikke akkurat nå, jeg kommer til å bli gal», sa hun til magasinet.

Saken fortsetter under videoen.

VICTORIA'S SECRET-DEBUT: Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Vis mer Vis mer

Den 22 år gamle modellen valgte derfor å holde seg hjemme for å fokusere på helsen, fremfor å gå på catwalken under moteuken i Paris i februar.

I juni returnerte den flotte supermodellen til catwalken, og overfor magasinet kunne hun fortelle at valget om å stå over moteuken var for det beste.

- Jeg var på randen av et mentalt sammenbrudd.

LES OGSÅ: - Jeg ble forelsket i en annen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer