Nakenbilder på avveie

Nakenbilder av en profilert TV 2-kvinne er de siste dagene tilbudt norske medier. Bildene er tatt på TV 2-fest!

PARTYBILDER: TV2-kvinnen kastet klærne og var i seng med flere menn. Dette er et illustrasjonsbilde, og har ikke noe med saken å gjøre.
PARTYBILDER: TV2-kvinnen kastet klærne og var i seng med flere menn. Dette er et illustrasjonsbilde, og har ikke noe med saken å gjøre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nakensjokk!SEHER.NO: Det var i fjor sommer at den kvinnelige TV 2-kjendisen deltok på en større firmafest. Både TV2-folk og inviterte gjester var tilstede. På nachspielet havnet kvinnen på et rom sammen med flere menn. Etter å ha drukket tett tok en av gjestene frem et kamera og tok frekke bilder. TV 2-kvinnen skal ikke ha motsatt seg fotograferingen, men poserer i undertøy, skriver Se og Hør i bladet som er i salg nå.Hun er ikke den eneste kjendisen som har opplevd at pikante bilder kommer på avveie...Utover natten skal hun ha kledd av seg enda mer og havnet i seng med flere av mennene!Også da skal det ha blitt tatt bilder i utfordrende stillinger. Se og Hør ble forrige uke tilbudt å kjøpe bildene. Bladet har sett bildene på en PC, og skriver at det ikke er tvil om at det er den aktuelle kjendisen som er fotografert.Se og Hør takket nei til bildene. Kvinnen har ikke besvart bladets henvendelser i sakens anledning. TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland kommenterer saken slik:- Jeg har liten sans for denne måten å drive journalistikkk på. Se og Hør mistenkeliggjør en rekke ansatte i TV 2, uten at det er grunnlag for det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer