KASTER KLÆRNE: I 2009 poserte Eva Mendes i en reklamekampanje for undertøysmerket Calvin Klein. Nå er nye lettkledde bilder av henne stjålet fra en kunstfotograf. Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: I 2009 poserte Eva Mendes i en reklamekampanje for undertøysmerket Calvin Klein. Nå er nye lettkledde bilder av henne stjålet fra en kunstfotograf. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nakenbilder av Eva Mendes stjålet

Skuespillerens avslørende fotografier kom aldri frem til rett mottaker...

Publisert
SEHER.NO:  «Hitch»-stjernen Eva Mendes (36) takker ofte ja til å stille opp på lettkledde foto-shoots for reklamekampanjer og magasiner, men det spørs om ikke Eva Mendes angrer på en av sine siste modelljobber, etter at bildene har havnet i gale hender.

Kunstfotografen Lyndon Chubbuck har ifølge nettsiden TMZ.com blitt frastjålet flere bilder av skuespilleren hvor hun delvis poserer i Evas drakt.

- Bildene ble borte et sted mellom trykkeriet og et kunstshow de skulle være med på forrige uke, sier fotografen til TMZ.com, som har publisert de stjålne bildene..

Foreløpig er det ikke kjent hvem som kan stå bak tyveriet, men Chubbuck trøster seg og Mendes-fansen med at han vil sørge for å få trykket opp nye utgaver av bildene til sin utstilling.

Mendes - som i 2009 stilte opp i en undertøysreklame for Calvin Klein - har tidligere avslørt at hun ser på sine lettkledde foto-shoots som stor kunst.

- Jeg har aldri hatt et problem med nakenhet, men jeg gjør det ikke uten grunn. Jeg er ingen eksibisjonist, men for kunsten min vil jeg gjøre nesten hva som helst, sa hun i 2010 til bladet W ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Insisterer på å vise seg naken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer