- Nakenbildene var ment for en spesiell person

Scarlett Johansson hevder hun ikke er flau etter hacker-skandalen.

IKKE FLAU OVER Å VISE SEG NAKEN: Scarlett Johansson har flere  ganger kastet klærne på film, som her i filmen «Hes Just Not That Into You». Skuespilleren mener heller ikke de private nakenbildene som kom på avveie er noe å ta på vei for: - Det var Foto: All Over Press
IKKE FLAU OVER Å VISE SEG NAKEN: Scarlett Johansson har flere ganger kastet klærne på film, som her i filmen «Hes Just Not That Into You». Skuespilleren mener heller ikke de private nakenbildene som kom på avveie er noe å ta på vei for: - Det var Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Scarlett Johansson (26) ble i oktober midtpunktet i en nakenskandale, da private nakenbilder av henne ble stjålet fra hennes mobiltelefon og lagt ut på internett.

I et intervju med bladet Variety, avslører 26-åringen at hun tok bildene for en spesiell person - hennes tidligere ektemann Ryan Reynolds.

Johansson giftet seg med «The Green Lantern»-stjernen i 2008, men paret skilte seg i desember, på grunn av «uforenelige forskjeller».

- De ble sendt til min ektemann... Det er ikke noe galt med det. Det var jo ikke sånn at jeg spilte inn en pornofilm, selv om det ikke er noe galt med det heller, sier hun til Variety ifølge TMZ.com.

Den 35 år gamle mannen Christopher Chaney har blitt arrestert og siktet for å ha hacket seg inn på «Iron Man 2»-stjernens mobiltelefon.

Selv om hun ikke ønsket at bildene skulle bli vist for offentligheten, hevder Scarlett at hun er stolt over hvordan hun ser ut på dem.

- Jeg vet hvilken side jeg ser best ut fra, sier hun til Variety.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har også krav på et privatliv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer