AVSLØRT: Cheetah Girl, Adrienne Bailon, blir avslørt av sin egen PR-agent etter at nakenbildene hennes havnet på nettet.  Foto: All Over Press
AVSLØRT: Cheetah Girl, Adrienne Bailon, blir avslørt av sin egen PR-agent etter at nakenbildene hennes havnet på nettet. Foto: All Over PressVis mer

Nakenbildene var bare bløff

Disneystjernen avslørt av sin egen PR-agent.

SEHER.NO: Disney-stjernen Adrienne Bailon (25) skapte mandag skandale da lettkledde privatbilder av henne havnet på kjendisblogger verden over.

Bailon - som har blitt berømt blant småbarn over hele verden som medlem av popgruppen Cheetah Girls - insisterte på at bildene var tatt fra hennes bærbare PC, da den ble stjålet på flyplassen i New York.

Men nå har Bailon bokstavelig talt blitt tatt med buksene nede - av sin tidligere PR-agent Jonathan Jaxson.

- Etter at laptopen ble stjålet, brukte vi det som en mulighet til å dikte opp rykter om nakenfoto på avveie, men vi ventet aldri at noe skulle komme ut, sier han ifølge FoxNews.com.

Jaxson hevder bildene - som viser Bailon posere for en ukjent fotograf - er tatt med hennes mobiltelefon. Han tror derfor det er Disney-stjernen og hennes kjæreste Robert Kardashian som selv har lagt bildene ut på nettet.

- Hun ønsker å bli sett på som mer voksen og sexy, for å få nye roller når hennes kontrakt med Cheetah Girls går ut 22. desember.

Disney-konsernet som allerde har gitt "High School Musical"-stjernen Vanessa Hudgens (19) og "Hanna Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) reprimander for å ha tuklet med sitt uskyldige image, følge nå saken nøye. Ifølge Fox News har de ennå ikke bestemt seg for om de vil si opp Bailons kontrakt.

Men sjansen for nye roller i Disney-systemet er neppe gode, dersom påstandene om at Adrienne har brukt skandaler for å markedsføre seg selv, stemmer...

Cheetah Girls-sangeren har foreløpig ikke kommentert de nyeste påstandene.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Det er ikke porno, men kunst!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.