BLE STERKERE: - Jeg tror det gjorde meg sterkere, men det preger meg fortsatt, sier Vanessa Hudgens om nakenbildene fra 2007. her er hun avbildet sammen med kjæresten, Zac Efron. Foto: All Over Press
BLE STERKERE: - Jeg tror det gjorde meg sterkere, men det preger meg fortsatt, sier Vanessa Hudgens om nakenbildene fra 2007. her er hun avbildet sammen med kjæresten, Zac Efron. Foto: All Over Press Vis mer

Nakenbildene preger henne fortsatt

- Det var ille, innrømmer superstjernen.

Publisert
SEHER.NO: Alt gikk så bra for «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (21). Fram til skandalen var et faktum i september 2007, da nakenbilder av henne dukket opp på internett. 

Det var da den unge jenta sendte frekke bilder av seg selv til kollegaen og kjæresten Zac Efron at alt gikk galt. Bildene havnet i feil hender. Bildene truet med å ødelegge imaget hennes for alltid.
 
Til amerikansk presse hevder 21-åringen at hun fortsatt er såret etter det som skjedde den gang.

- Jeg tror det gjorde meg sterkere, men det preger meg fortsatt. Det var ille, ettersom bildene liksom skulle være private. Samtidig er jo dette noe som flere skuespillere gjør på film, og det vil sikkert jeg også gjøre i framtiden. Men jeg vet ikke om jeg hadde klart å gjøre det akkurat nå, sier Hudgens ifølge Cosmopolitan.

Disney er kjent for sine høye krav skuespillerne sine. Alt endte med at de beklaget hendelsen, og til tross for spekulasjoner om at hun ville bli droppet fra «High School Musical 3», nøyde de seg med å kalle det for «mangel på dømmekraft». Dermed beholdt de henne som en del av staben.

- Jeg føler at jeg vokser, og at jeg lærer. Jeg har selv kontroll over hva som skjer neste gang. Noen ganger har det vært tøft, men jeg føler meg heldig som er her jeg er nå, har hun tidligere uttalt.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Så sex-scenen med foreldrene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer