Nakenbilde lagt ut på nettet

Filmstjernens hemmelighet skal være avslørt.

AVSLØRT: Skuespilleren Lindsay Lohan hadde opprinnelig tenkt å avsløre sin Playboyforside på TV 15. desember, men når det som skal være forsiden blitt lekket på nettet. Foto: All Over Press
AVSLØRT: Skuespilleren Lindsay Lohan hadde opprinnelig tenkt å avsløre sin Playboyforside på TV 15. desember, men når det som skal være forsiden blitt lekket på nettet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden det ble kjent at den skandaleombruste filmstjernen Lindsay Lohan (25) har kastet klærne for herrebladet Playboy, har det vært stor spenning knyttet til hvordan forsiden med «Georgia Rule»- skuespilleren ville se ut.

Nå har nettsiden The Insider.com lagt ut et bilde av det de mener er den riktige forsiden, som Lindsay selv skal ha planlagt å avduke på talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» 15. desember.

Hverken Lindsay eller Playboy har foreløpig villet bekrefte eller avkrefte om dette stemmer, men Playboysjefen Hugh Hefner har tidligere hintet om at fotoshooten ville få en Marilyn Monroe-stil.

Bilder av en naken Monroe prydet bladets aller første utgave i 1953.


- Det er en klassisk hyllest til Tom Kellys nakenbilder av Marilyn Monroe. Bildene er veldig smakfulle. De hele gikk veldig bra, har Hefner tidligere sagt ifølge New York Post.

Lohan-utgaven av Playboy skal etter planen legges ut for salg i slutten av desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han var mitt livs kjærlighet.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer