<strong>SHEEN-FLØRT:</strong> Den tidligere nakenmodellen Linda Johansen hadde en het flørt med skuespiller Charlie Sheen da hun bodde i Beverly hills for drøyt 20 år siden. Her avbildet på Julie Sandlaus smykkelansering på Steen og Strøm i mars. Foto: Stella Pictures
SHEEN-FLØRT: Den tidligere nakenmodellen Linda Johansen hadde en het flørt med skuespiller Charlie Sheen da hun bodde i Beverly hills for drøyt 20 år siden. Her avbildet på Julie Sandlaus smykkelansering på Steen og Strøm i mars. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nakenbadet med Charlie Sheen

Den norske skjønnheten møtte skandalestjernen på Playboy-fest.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-skuespiller og «Two And a Half Men»-stjerne Charlie Sheen (45) er kjendisverdenens mest omtalte skandalestjerne om dagen. Mandag denne uken ble det kjent at han fikk sparken fra TV-serien og dermed fra stillingen som verdens best betalte TV-serieskuespiller.

Sheens skandaløse oppførsel har blant annet rettet søkelyset mot hans gamle romanse med den tidligere glamourmodellen og Lek-redaktøren Linda Johansen (43). De to møttes på en Oscar-fest arrangert av Playboy-grunnlegger Hugh Hefner (84) på 1980-tallet, skriver VG.

Festen fant sted på Hefners Playboy Mansion, og Johansen kom i kontakt med Sheen etter at han spurte henne om å få låne en lighter for å tenne en røyk. Skjønnheten skal ha blitt irritert da han ikke tilbød seg å tenne hennes røyk også, og etter å ha irettesatt ham kom de i prat.
 
- «Where are you from, gorgeous?» skal Sheen ha spurt den daværende nakenmodellen, skriver Johansen i sin selvbiografi «For alles øyne» fra 2004.

Mens de spaserer hånd i hånd rundt i hagen på Playboy Mansion, bestemmer Sheen seg for å vise blondinen inngangen til den beryktede «kjærlighetsgrotten» på eiendommen. Johansen skriver at hun raskt forstod at Hollywood-stjernen ville bade, og hun innrømmer at hun ikke var vanskelig å overtale.

- Vi setter oss i en av de små kulpene som har boblebad. En kelner kommer og serverer oss mer champagne, og festen er i gang igjen... Og ja, vi er nakne! avslører hun om den hete flørten i selvbiografien.

Etter festen skal unge Johansen ha blitt kjørt hjem i en svær limousin. Der fikk hun telefonnummeret hans og klar beskjed om å ringe ham. Men det viste seg at Johansens telefonoppringninger til Sheen flere ganger ble satt til telefonsvareren, så dette ble den eneste daten med superstjernen, skriver VG.

Overfor VG innrømmer den nåværende «Beauty Lounge»-eieren at hun synes både flørten og det faktum at den nå trekkes frem igjen er morsomt å tenke på. Men siden det har gått over 22 år siden natten på Playboy-eiendommen verken husker eller tenker hun så mye på stjerneflørten, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor var BH-en da hun trengte den? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer