- Naken Travolta lot meg ikke gå

En tidligere cruiseskiparbeider hevder skuespilleren trakasserte han på båten.

ANLLAGER I KØ: Siden mars har sex-anklagene regnet mot Travolta fra massører, piloter og nå en båtarbeider.  Foto: All Over Press
ANLLAGER I KØ: Siden mars har sex-anklagene regnet mot Travolta fra massører, piloter og nå en båtarbeider. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Sex-anklagene har haglet mot skuespilleren John Travolta (58) de siste månedene. Nå hevder enda en mann, at stjernen prøvde seg på han.

Fabian Zanzi heter den tidligere cruiseskiparbeideren, som skal ha jobbet på en båt i karibia for tre år siden. Der var John Travolta tilstede, og skal ifølge rettsdokumentene ha kommet inn på lugaren, og å ha klaget over nakkesmerter. Der skal skuespilleren ha åpnet badekåpa si, helt naken, og holdt Fabian mot sin vilje, skriver Fox News.

Homseryktene har svirret rundt skuespilleren John Travolta siden han slo igjennom som discodanser i 1970-tallsfilmen «Saturday Night Fever». Og det var i mars at sexanklagene startet mot Travolta.

- Han prøvde å betalte meg for sex og det var veldig klart at John Travolta ville ha meg til å utføre en seksuell handling på ham og at han ville betale for det, uttalte mannen til The National Enquirer.

Travoltas advokater har nektet for alle anklagene som er kommet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Travolta ville betale for homosex


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer