Naken-stunt etter Åsleiks seier

- Jeg håper at mange får sett dette, innrømmer «Skal vi danse»-vinneren...

VANT: Åsleik Engmark ble vinneren av årets «Skal v danse» lørdag kveld. - Det er fantastisk. Vi har jobbet utrolig hardt i høst. Vi visste jo aldri, det er publikum som bestemmer. Foto: Anders Myhren / Seher.no
VANT: Åsleik Engmark ble vinneren av årets «Skal v danse» lørdag kveld. - Det er fantastisk. Vi har jobbet utrolig hardt i høst. Vi visste jo aldri, det er publikum som bestemmer. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video med Åsleik og Aylar nederst i saken!


SEHER.NO: Lørdag gikk regissør og komiker Åsleik Engmark til topps i «Skal vi danse». Og den nybakte vinneren kunne endelig slippe jubelen løs etter mange uker med knallhard trening.

- Det er fantastisk. Vi har jobbet utrolig hardt i høst. Vi visste jo aldri, det er publikum som bestemmer. At de bestemte at vi skulle vinne var kjempefint, sier Åsleik Engmark til Seher.no like etter seieren.

En som trolig ikke jubler like høyt over Åsleiks seier er komiker-kollega og tidligere «Skal vi danse»-deltager Terje Sporsem.

De to inngikk nemlig et veddemål om at dersom Åsleik kom lenger enn Sporsems tredjeplass i «Skal vi danse», skulle Sporsem utføre stand-up i Åsleiks underøy.


- Jeg slo ham i forrige uke da jeg kom til finalen, for han kom på tredjeplass. Nå på tirsdag skal Terje fyllbyrde veddemålet ved å gjøre stand-up på Latter i underbuksa. Det blir bra, da håper jeg mange kommer, sier Åsleik til Seher.no.

Og nå tipper «Skal vi danse»-vinneren at komiker-kollegaen forbereder seg hardt til å fullbyrde veddemålet.

- Terje trener nok hardt. Han ligger nok i hardtrening og trener muskler, sier Åsleik til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fryktet jeg skulle bli fordømt

Se video med Åsleik og Aylar her:[obj:media:9203]