Dakota Johnson og «Fifty Shades»:

Naken-scenene krevde en helt spesiell trening

Kjendis-trener avslører hvordan Dakota Johnson kom i form med 25 minutters treningsøkter.

TRENING: Skuespillerne Dakota Johnson og Jamie Dornan måtte holde seg i god form for å tre inn i rollefigurene sine i «Fifty Shades»-triologien. Foto: NTB Scanpix
TRENING: Skuespillerne Dakota Johnson og Jamie Dornan måtte holde seg i god form for å tre inn i rollefigurene sine i «Fifty Shades»-triologien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Denne uken var det premiere på den siste filmen i «Fifty Shades»-triologien, og det skorter selvfølgelig ikke på sex- og naken-scener denne gangen heller.

Skal man stille i bare nettoen på film, vil man selvfølgelig se best mulig ut, og i tillegg være tro mot rollekarakteren man spiller.

Da er det bra å ha en personlig trener som Ramona Braganza på settet.

Ramona har tidligere trent kjendiser som Jessica Alba, Halle Berry, Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Zac Efron og Ryan Reynolds når de forbereder seg til fysisk krevende filmroller.

Mikset ulike typer trening

Det er Daily Mail som skriver at Ramona introduserte Dakota Johnson (28) til den såkalte «3-2-1 formelen», en metode som gjorde skuespilleren tonet og fikk henne til å fremstå som langlemmet.

I et intervju med Healthista avslører den personlige treneren detaljer rundt den 25-minutters lange treningsøkten. Hun trente både Dakota og motspiller Jamie Dornan (35) i fem måneder mens de to var på innspillingen i Vancouver.

- Jeg trente Jamie én til to ganger i uken - og Dakota fire ganger i uken, sier kjendis-treneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer