BUNDET PÅ HENDER OG FØTTER: Marius Langlete måtte selv hjelpe til med å sikre den krakilske nakenpassasjeren, som nektet å kle på seg. Foto: marius langlete
BUNDET PÅ HENDER OG FØTTER: Marius Langlete måtte selv hjelpe til med å sikre den krakilske nakenpassasjeren, som nektet å kle på seg. Foto: marius langleteVis mer

Naken passasjer tvang fly ned

- Jeg hadde ikke noe annet valg enn å gripe tak i beina hans, sier norske Marius.

SEHER.NO: Norske Marius Langlete (28) fikk en feriestart langt utenom det vanlige da han tirsdag satte seg på US Airways flight 705 mellom de amerikanske byene Charlotte og Los Angeles tirsdag.

To seter bortenfor nordmannen satt nemlig en passasjer som ikke klarte å vente med å komme seg til en kald dusj.

En time etter at flyet hadde tatt av, skapte mannen - som ifølge Albuquerque Journal heter Keith Wright (50) - furore ved å vrenge av seg plagg etter plagg, helt til han satt kliss naken i kabinen.

- Jeg la merke til at han ba om isbiter allerede da han gikk inn i flyet, og da han fikk dem kastet han dem rundt seg. En jente som satt ved siden av ham ble tydelig redd da han kledde seg naken, og jeg sa derfor i fra til flyvertinnen, sier Marius til Seher.no.

Da flyvertinnen selv fikk se hva mannen på bakerste holdt på med, ba hun ham strengt om å kle på seg, men det var han ikke interessert i. Da hun forsøkte å dekke ham til med et pledd, skal han også ha kastet det vekk.

Til slutt skal flyvertinnen ha fått hjelp av to politimenn som tilfeldigvis var ombord til å holde igjen mannen med håndjern-stropper, mens flyet gjorde en ekstra stopp i New Mexicos Albuquerque, for å overlevere bråkmakeren til politiet.

Men å holde igjen den ukjente fly-nudisten var ingen lett oppgave.

Da politimennene gikk til aksjon, ble Marius ufrivillig dratt inn tumultene som oppsto.

- Da politiet tok tak i ham, gikk han amok og det ble et realt basketak. Siden jeg satt rett ved siden av, slang jeg meg ned på gulvet og tok tak i beina hans. Jeg var litt redd mens det stod på, men nå tar jeg det hele med godt humør, sier han til Seher.no.

Etter episoden har nordmannen blitt intervjuet av en rekke amerikanske TV-stasjoner, men selv ser han ikke på seg som noen helt.

- Jeg var egentlig ikke klar for å gripe inn og prøvde å holde meg unna, men når han begynte å sparke rundt, hadde jeg ikke noe annet valg, ler han.

Opplevelsen er den andre gang på kort tid at Langlete havner midt oppe i en dramatisk situasjon. Tidligere i juni satt han i en bil sammen med Paradise Hotel-deltageren Negar Khan da de krasjet med en elg.

Se de eksklusive bildene fra elgkrasjet her!

Albequerque-politiet sier til nettstedet Krqe.com at de foreløpige undersøkelsene tyder på at naken-passasjeren hadde drukket alkohol før han gikk på flyet i Charlotte, og ikke tatt reseptbelagt medisin han går på.

Se TV-kanalen News 13 Krqes reportasje  (ekstern lenke) om saken her:

" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + ""));
}" hibernateplayer="function () {
return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + ""));
}" playvideo="function () {
return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + ""));
}">