BLE VEKKET AV NAKEN MANN: Nicolas Cage fikk sjokk da han i 2007 våknet og så en naken og is-spisende mann på soverommet, som stirret på filmstjernen og hans kone. Foto: All Over Press
BLE VEKKET AV NAKEN MANN: Nicolas Cage fikk sjokk da han i 2007 våknet og så en naken og is-spisende mann på soverommet, som stirret på filmstjernen og hans kone. Foto: All Over Press Vis mer

Naken mann brøt seg inn hos Nicolas Cage

- Jeg våknet av at han stod foran sengen min og spiste is.

Publisert
SEHER.NO:  Skuespilleren Nicolas Cage (47) er vant til å spille i skremmende scener på film, men «Con Air»-stjernen avslører i et intervju med MSNBC.com at alle rollene blekner mot kvelden han ble vekket av en naken mann i sitt eget hjem!

Innbruddet skal ha skjedd i 2007, mens Cage og hans kone Alice Kim lå og sov, og deres to år gamle sønn Kal-El lå i naborommet.

- Jeg våknet av en naken mann stod foran sengen min. Han hadde kun på seg min lærjakke og spiste en Fudgesicle (amerikansk iskrem, red.anm).

- Jeg vet det høres moro ut, men det var skremmende, sier Cage.


Cage fikk til slutt overtalt mannen til å forlate huset frivillig. Han valgte å ikke anmeldte episoden, fordi det viste seg at mannen hadde mentale problemer.

Men skuespilleren avslører at han ikke klarte å bli boende i huset.

- Vi klarte ikke å bli boende i huset, sier Cage, som nå bor på Bahamas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrep treneren med rundspark på restaurant 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer