TRAFIKKFARLIG: Lederen for Instituttet for Avanserte Bilførere (IAM) mener disse bildene er trafikkfarlige, og potensielt dødelige. Foto: All Over Press
TRAFIKKFARLIG: Lederen for Instituttet for Avanserte Bilførere (IAM) mener disse bildene er trafikkfarlige, og potensielt dødelige. Foto: All Over PressVis mer

Naken Kelly skaper trafikkaos

Skuespilleren går i Helena Christensens fotspor...

SEHER.NO: For tre måneder siden var det den danske supermodellen Helena Christensen (41) som gjorde de engelske landeveiene utrygge, da hun stilte opp avkledd i en reklamekampanje for sportsgiganten Reebok.

Nå gjør vakre Kelly Brook (30) det samme. Splitter naken er skuespilleren og modellen brettet ut på 12 meter lange reklameplakater rundt omkring i England. Dette har fått Instituttet for Avanserte Bilførere (IAM) til å rase.

- Hennes flotte kurver kan uten tvil bli skyldig i alvorlige og potensielt dødelige ulykker, når oppstemte mannlige bilister snur på hodet for å få et glimt, sier lederen av IAM, Peter Rodger til DailyMail.

I likhet med Helena, har Kelly kastet klærne for Reebok, og stiller i bare joggesko.

- Det er ganske skummelt å se seg selv på en reklameplakat, men jeg tror nok jeg bør venne meg til det ettersom jeg akkurat hadde en fotoshoot for Playboy. Det ser ut til at dette er min «naken-måned», sier Kelly Brook.

Den vakre undertøysmodellen og skuespilleren er ikke akkurat blyg når det gjelder kroppen sin. Nå håper hun at spektakulære nakenscener i den nye skrekkfilmen «Piranha 3D» skal gi filmkarrieren hennes et puff i riktig retning.

Den britiske fotomodellen har flere ganger blitt kåret til en av Storbritannias vakreste kvinner, og kom i fjor på annen plass i en kåring blant britiske kvinner om hvilken kropp de helst ville ha.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kaster klærne i 3D