Naken i ny musikkvideo

Eva Weel Skram ofret klærne for musikken.

KASTER KLÆRNE: Eva Weel Skram er naken i sin nye video «Traces of you». Under innspilling tenkte hun ikke over at hun var naken.  Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Eva Weel Skram er naken i sin nye video «Traces of you». Under innspilling tenkte hun ikke over at hun var naken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eva Weel Skram (26) viser alt i ny musikkvideo, men synes ikke det var rart å kaste klærne. 

- Ideen til videoen var så god, at jeg ikke tenkte over at jeg skulle være naken. Det var litt uvant og rart i starten av innspillingen, men etter fem-ti minutter var det ingen som brydde seg, sier hun til VG

Det er i Eva & The Heartmakers nye video «Traces of you» at 26-åringen bruker sin nakne kropp som et lerret for en kunstnerisk film med ulike mønstre. 

For fire år siden giftet Skram seg med musikkollega Thomas Stenersen, og hun forteller til avisen at hun har det så bra om dagen at hun heller skriver om venners kjærlighetsliv. «Traces of you» er inspirert av bruddet til en nær venninne. 

Eva er stolt av både sangen og videoen, og er ikke flau over kroppen. 

- Jeg er ikke redd for å vise dette til noen, ikke til faren til Thomas, ikke niesen min, ikke mamma, tante eller noen andre. Målet med videoen er jo ikke nakenhet, men å gjøre noe rått og ærlig. 

Skram er en av forloverne når Tone Damli til sommeren gifter seg med Aksel Hennie. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik fikk Jenny tak i Mette-Marits kjole   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer