TV-EKSPERIMENT: VH1 har omtalt «Dating Naked» som et nytt, sosialt eksperiment der deltakerne viser frem «alt» før de blir kjent med hverandre. Her er Amy Paffrath sammen med to av deltakerne - som trolig var mer fornøyde enn Jessie - på «Extra» i sommer. Foto: Splash News/ All Over Press
TV-EKSPERIMENT: VH1 har omtalt «Dating Naked» som et nytt, sosialt eksperiment der deltakerne viser frem «alt» før de blir kjent med hverandre. Her er Amy Paffrath sammen med to av deltakerne - som trolig var mer fornøyde enn Jessie - på «Extra» i sommer. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Naken dating-deltaker saksøker for å ha blitt vist naken på TV

Ble ydmyket på internett, og mannen hun datet har hun ikke hørt fra siden.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-kanalen VH1 er i hardt vær etter å fått et uvanlig søksmål i fanget.

Tidligere i sommer hadde kanalens nye reality-satsing «Dating Naked» premiere, men én av delatkerne er ikke fornøyd med resultatet.

Nå saksøker den New York-baserte modellen Jessie Nizewitz (28) programmets produsenter for i overkant av 60 millioner kroner, skriver Huffington Post. Bakgrunnen for søksmålet? At TV-kanalen ikke sensurerte nakne Nizewitz godt nok.

Ifølge 28-åringen inneholdt nemlig episoden som ble vist på amerikansk TV 31. juli et usensurert klipp av skrittet hennes, i en scene der hun lekeslåss med daten sin i reality-showet, skriver Variety.

Klippet skal i etterkant ha ført til at reality-deltakeren er blitt hetset og ydmyket på internett. Mannen hun datet da episoden ble vist, har heller ikke ringt henne siden.

Sjokkert og overrasket

- Selv om jeg ble med i showet vel vitende om at jeg ville være naken mens det ble spilt inn, ble jeg fortalt at mine «private deler» ville bli sensurert på TV. Hvis du ser en episode, vil du oppdage at sensureringen gjør det hele mindre avslørende enn en bikini ville gjort, forteller Jessie Nizewitz i en presseuttalelse.

Ifølge Huffington Post hevder hun at hun ble løyet til og manipulert av seriens produsenter.

- Det er åpenbart at jeg ikke forventet at verden skulle se mine «private deler», dette er ikke det jeg ventet eller hva andre deltakere i showet ventet, understreker hun videre i uttalelsen ifølge Variety.

VH1 har foreløpig ikke kommentert søksmålet, som ble fremsatt onsdag.

TV-kanalen kaller «Dating Naked» et «nytt, sosialt eksperiment» på seriens programside:

- Hver uke, på en primitiv resort på en øy, langt fra det moderne samfunns masker, vil deltakerne gå på eksotiske stevnemøter og være nakne absolutt hele tiden, står det om det kontroversielle programkonseptet.

LES OGSÅ: TV-stjernen kjemper mot kreften for tredje gang