Naken dating-deltaker saksøker for å ha blitt vist naken på TV

Ble ydmyket på internett, og mannen hun datet har hun ikke hørt fra siden.

TV-EKSPERIMENT: VH1 har omtalt «Dating Naked» som et nytt, sosialt eksperiment der deltakerne viser frem «alt» før de blir kjent med hverandre. Her er Amy Paffrath sammen med to av deltakerne - som trolig var mer fornøyde enn Jessie - på «Extra» i sommer. Foto: Splash News/ All Over Press
TV-EKSPERIMENT: VH1 har omtalt «Dating Naked» som et nytt, sosialt eksperiment der deltakerne viser frem «alt» før de blir kjent med hverandre. Her er Amy Paffrath sammen med to av deltakerne - som trolig var mer fornøyde enn Jessie - på «Extra» i sommer. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-kanalen VH1 er i hardt vær etter å fått et uvanlig søksmål i fanget.

Tidligere i sommer hadde kanalens nye reality-satsing «Dating Naked» premiere, men én av delatkerne er ikke fornøyd med resultatet.

Nå saksøker den New York-baserte modellen Jessie Nizewitz (28) programmets produsenter for i overkant av 60 millioner kroner, skriver Huffington Post. Bakgrunnen for søksmålet? At TV-kanalen ikke sensurerte nakne Nizewitz godt nok.

Ifølge 28-åringen inneholdt nemlig episoden som ble vist på amerikansk TV 31. juli et usensurert klipp av skrittet hennes, i en scene der hun lekeslåss med daten sin i reality-showet, skriver Variety.

Klippet skal i etterkant ha ført til at reality-deltakeren er blitt hetset og ydmyket på internett. Mannen hun datet da episoden ble vist, har heller ikke ringt henne siden.

Sjokkert og overrasket

- Selv om jeg ble med i showet vel vitende om at jeg ville være naken mens det ble spilt inn, ble jeg fortalt at mine «private deler» ville bli sensurert på TV. Hvis du ser en episode, vil du oppdage at sensureringen gjør det hele mindre avslørende enn en bikini ville gjort, forteller Jessie Nizewitz i en presseuttalelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer