Naken countrystjerne truet med å drepe politimenn

Randy Travis krasjet bilen, tok av seg klærne og dro på sigarettjakt.

ARRESTERT: Randy Travis var preget av kollisjonen da han ble arrestert av Texas-politiet for fyllekjøring onsdag. Foto: All Over Press
ARRESTERT: Randy Travis var preget av kollisjonen da han ble arrestert av Texas-politiet for fyllekjøring onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Countrystjernen Randy Travis (53) - som har solgt over 20 millioner plater og vunnet flere Grammypriser - risikerer en lengre fengselsstraff, etter at han tirsdag natt ble arrestert for fyllekjøring nær sitt hjem i Texas.

Ifølge nettsiden TMZ skal Travis ha krasjet bilen inn i en veisperring, noe som ga ham flere blåmerker i fjestet. Da han kom ut av vraket, skal han av ukjente grunner ha tatt av seg alle klærne.

Deretter skal Travis ha begynt å gå naken langs veien. Før de fikk vite om krasjet, skal politiet i Texas ha fått klager på at countrystjernen hadde gått inn i en butikk for å kjøpe sigaretter, uten en tråd på kroppen.

Da lovens lange arm til slutt kom til ulykkesstedet skal de ha bedt Travis om å blåse i et måleapparat for å kontrollere hans promille. Det nektet imidlertid artisten, og ble derfor tatt med til politistasjonen for en blodprøve.

Det satte imidlertid ikke Travis stor pris på, ifølge TMZ.

Fra baksetet i politibilen, skal han ha truet politimennene på livet.

- Han truet med at han skulle skyte og drepe de som jobbet med saken, sier en talsmann for politiet til nettsiden.


Fremme på politistasjonen måtte den fortsatt nakne sangstjernen låne en skjorte før han kunne bli tatt bilde av.

Etter flere timer i varetekt, ble han til slutt løslatt mot en kausjon på 127 000 kroner.

Dette er andre gangen Travis blir arrestert i år. I februar ble han arrestert for angivelig å ha drukket foran en baptistkirke, men sluppet fri etter kort tid.


Foreløpig er det ikke kjent når den nye rettssaken mot Travis vil starte.

Travis har foreløpig ikke uttalt seg om episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Amanda Bynes krasjet for sjette gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer